Agnietenhof 26, Dalfsen

389.500 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Agnietenhof 26
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 EP
  • Bouwjaar 1973
  • Volume 499 m³
  • Prijs 389.500 k.k.
  • Perceeloppervlakte 203 m²
  • Woonoppervlakte 143 m²
  • Tuinoppervlakte 60 m²
  • Tuinligging West
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 7
  • Slaapkamers 6

Over de woning

Maak kennis met deze unieke tussenwoning voorzien van maar liefst 6 slaap-/werkkamers én een garage!

De woning, gelegen aan de Agnietenhof, verkeert in een goede staat van onderhoud. In 2007 is er aan de achterzijde van de woning een uitbouw gerealiseerd wat veel extra woonoppervlak heeft gecreëerd en is de oorspronkelijke carport omgebouwd tot garage. Ook aan de energiebesparende maatregelen zijn gedacht; de woning is volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing (grotendeels HR++), 18 zonnepanelen en heeft onlangs energielabel A toegewezen gekregen.

De Agnietenhof is een doodlopend straatje, waar het heerlijk rustig wonen is. De achtertuin is gelegen op het westen en grenst aan openbaar groen met een wandelpad. Je hebt hierdoor veel privacy en rust in je achtertuin. Parkeren is geen problemen, dit kan openbaar in de straat aan de voorzijde van de woning.

Met maar liefst 6 slaap-/werkkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin en/of zelfs een thuiskantoor. De neutraal ontworpen keuken en badkamer geven je de vrijheid om je eigen stempel te drukken op deze woning. De uitbouw zorgt voor extra leefruimte, terwijl de garage perfect is voor het opbergen van spullen of zelfs het parkeren van je auto. Dus absoluut een woning die geschikt is voor elke levensfase. Of je nu starter bent of een (jong) gezin hebt, iedereen zal zich hier thuis voelen!

Het centrum van Dalfsen is op fietsafstand te bereiken, evenals de scholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport. Het treinstation is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen, op 2 minuten rijden.

En de kinderen? Deze kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder dat ze ook maar een weg over hoeven. Daarnaast zijn in de wijk ook speeltuintjes aanwezig en trapveldjes.

De achtertuin, gelegen op het westen, biedt de ideale omgeving voor zonnige buitenmomenten en gezellige barbecues met vrienden en familie. De tuin is nog voorzien van een extra houten berging en een paradijs voor natuurliefhebbers. Laat je betoveren door de harmonie tussen de flora en fauna die je eigen achtertuin omarmt. Een unieke plek waar je altijd kunt genieten van de prachtige natuur om je heen. Ook zie je dit terug in de voortuin, je ziet regelmatig een vlinder of een prachtige vogel voorbij komen!

Graag neem ik je kort mee voor een rondje door de woning:
Vanuit de voortuin kom je binnen in de hal. Hier bevindt zich de garderobe, meterkast en toegang naar het toilet met fontein.

Door de met glas in lood deur kom je in de woonkeuken waar ook de open trap naar de verdieping is.

De keuken is voorzien van modern inbouwapparatuur als een oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron en veel kastruimte.

Vanuit de woonkeuken kom je door middel van fraaie ensuite deuren in de uitgebouwde woonkamer aan de achterzijde van de woning. Deze zeer ruime woonkamer is voorzien van dakramen én een grote schuifpui. Naast de natuurlijke lichtinval brengt dit ook het buitengevoel direct naar binnen. Perfect voor zomerse dagen en gezellige avonden met vrienden en familie.
Maar ook in de wintermaanden is het hier goed toeven, de open haard zorgt voor een behaaglijke en gezellige sfeer. Zie jij jezelf hier al zitten?

Terug naar de hal gaan we naar de praktische bijkeuken. Hier is een ruime kastenwand geplaatst voor het opbergen van spullen en ruimte voor zowel de wasmachine als droger. Tevens bevindt zich hier een loopdeur naar de voortuin.

Via de bijkeuken kom je uit in de garage, voorzien van een garageschuifdeur, die direct toegang geeft tot de straat. Een hele fijne en geïsoleerde ruimte. Een ideale plek voor de hobbyist!

Via de open trap bereik je de overloop. De overloop geeft toegang aan de slaapkamers en de badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers.
De badkamer is in het verleden vergroot en voorzien van vloerverwarming met een douche, wastafel met meubel, bubbelbad en toilet.

De 2e verdieping via een vaste trap te bereiken, is een zee van ruimte. Er is een dakkapel over de gehele breedte die veel licht binnen laat en ruimte geeft aan maar liefst 2 kamers. Perfect als slaapkamer en werkkamer. Ook is er veel, makkelijk te bereiken bergruimte voor al je spullen.

Algemeen:
-Goed onderhouden woning met maar liefst 143m2 woonoppervlak
-Uniek in zijn soort met maar liefst 6 slaap-/werkkamers én een garage
-Volledig geïsoleerd en voorzien van 18 zonnepanelen met energielabel A
-Gelegen in een gezellige en rustige woonwijk, op korte afstand van alle voorzieningen
-Tuin gelegen op het westen

Klaar om een bezichtiging in te plannen? Deze woning heeft alles wat je zoekt en meer. Neem vandaag nog contact op en kom ontdekken wat Agnietenhof 26 te bieden heeft!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit