Generaal Eisenhowerlaan 37-A, Staphorst

375.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Generaal Eisenhowerlaan 37-A
  • Stad Staphorst
  • Postcode 7951 AW
  • Bouwjaar 1973
  • Volume 368 m³
  • Prijs 375.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 260 m²
  • Woonoppervlakte 103 m²
  • Tuinoppervlakte 117 m²
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Waanzinnig woonhuis voor jonge gezinnen en starters in Staphorst!

Welkom! Deze twee-onder-een-kap is recent gerenoveerd en gemoderniseerd en heeft een vrije ligging aan de voorzijde. Met een energielabel A en gasloze voorzieningen ben je helemaal klaar voor de toekomst! Deze woning is namelijk uitgerust met 12 zonnepanelen en een warmtepomp, waardoor je niet alleen kosten bespaart maar ook je steentje bijdraagt aan een beter milieu.

De geïsoleerde aparte werkruimte biedt de ideale plek om rustig thuis te werken. De tweede verdieping wacht nog op jouw personal touch, zodat je deze geheel naar eigen wens kunt inrichten.

De ligging aan de voorzijde van de woning geeft een vrij gevoel. Maar ook in de omgeving is veel te doen en te beleven.
Waaronder de Boswachterij Staphorst met de recreatievijver de Zwarte Dennen, waar je naar hartenlust uren kunt wandelen of tijdens de warme zomerdagen heerlijk kunt zwemmen, zonnen of picknicken.

Het dorp Staphorst heeft ook vele voorzieningen waaronder, een hogere school, vele basisscholen, diverse supermarkten, een kerk, een huisarts en een winkelcentrum. De autosnelweg A28 loopt langs Staphorst (afrit 23). Ook is er een goede busverbinding naar de steden Zwolle en Meppel, met diverse stops in Rouveen en Staphorst.

Stap binnen!
In de hal merk je het gelijk, in deze woning is de afgelopen tijd veel gedaan! Een luxe trapopgang met fraaie trapbekleding en een eigentijds toilet.
De meterkast, welke zich ook in de hal bevindt, is volledig up to date en recent vernieuwd. De woonkamer is door zijn grote raampartijen zeer licht te noemen, compleet met openslaande tuindeuren die uitkijken op de prachtige aangelegde achtertuin. Er is genoeg ruimte voor een heerlijke zithoek en een lange tafel om heerlijk te dineren!

De luxe keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur (w.o. een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en pyrolyse oven), waardoor koken een waar genot wordt. Of je nu een feestmaal bereidt voor vrienden of snel een maaltijd wilt klaarmaken voor je gezin, deze keuken biedt alle ruimte en gemak die je nodig hebt. En nog een leuk weetje: de begane grond is volledig uitgerust met vloerverwarming.

Vanuit de deur in de keuken bereik je eveneens de achtertuin. De achtertuin is recentelijk aangelegd met diverse terrassen, wat garant staat voor heerlijk buiten vertoeven. De openslaande deuren naar de tuin brengen het buitengevoel direct naar binnen, perfect voor zomerse dagen en gezellige avonden met vrienden en familie. En met een zuidwest ligging is dit dé perfecte tuin voor de zonaanbidders!

In de tuin bevindt zich de oorspronkelijke garage welke opgedeeld is in twee ruimtes. Het achterste gedeelte is nog intact als berging. Het voorste gedeelte is volledig geïsoleerd en is op dit moment in gebruik als bijkeuken, maar is ook zeer geschikt voor een werkplek aan huis.

Via de afgesloten achterom ingang kom je uit op de reeds nieuw bestraatte oprit, waar voldoende plek is voor twee auto's. En laten wij ook de voortuin niet vergeten, deze is evenals de achtertuin ook volledig nieuw aangelegd en beplant.

Terug naar binnen bereiken wij via de trapopgang de overloop van de eerste verdieping. Hier zijn drie volwaardige slaapkamers aanwezig, een separaat toilet en de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel, designradiator en vloerverwarming. Ook op deze verdieping is al het sanitair nog geen twee jaar oud!

Via een vaste trap bereik je tot slot de laatste verdieping van de woning. Hier is een groot zijraam aanwezig wat veel daglicht genereert. Het dakraam van de 4e (slaap)kamer is weggehaald om de 12 zonnepanelen te situeren op het zuidwesten voor een perfecte opbrengst. Maar naar wens (en naar de regelgeving van de gemeente Staphorst) kan hier wel weer daglicht gecreëerd worden. De buren hebben bijvoorbeeld ook een dakraam geplaatst aan de voorzijde van de woning. Deze verdieping is ook volledig geïsoleerd en afgetimmerd. Verder kan deze ruimte helemaal naar wens nog worden gestyled.

Kortom: deze woning is de ideale plek voor jonge gezinnen en starters om zich te settelen!

De verf ruik je nog en het huis is zo goed als klaar. Maar soms komt er een kans op je pad die je niet kunt missen. Dit geldt ook voor de verkopers. Dit maakt dat deze woning opzoek is naar een nieuwe eigenaar. Voel je je aangesproken? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele mogelijkheden die dit huis te bieden heeft!!

De belangrijkste punten op een rij:
-Energielabel A: Volledig geïsoleerd, voorzien van 12 zonnepanelen en een warmtepomp.
-Volledig gasloos
-De woning is de afgelopen tijd gerenoveerd en gemoderniseerd, waarbij de 2e verdieping nog naar eigen smaak kan worden afgemaakt.
-Moderne keuken, badkamer en toilet
-Vrije ligging aan de voorzijde
-Fraai aangelegde achtertuin gelegen op het zuidwesten
-Aparte geïsoleerde (werk) ruimte.
-Op korte afstand van alle voorzieningen en de uitvalswegen.
-Op korte termijn te aanvaarden.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit