Wicherserf 2, Dalfsen

579.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Wicherserf 2
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7722 AW
  • Bouwjaar 1998
  • Volume 516 m³
  • Prijs 579.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 553 m²
  • Woonoppervlakte 138 m²
  • Tuinoppervlakte -
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 1
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3

Over de woning

Wonen met gemak in deze levensloopbestendige bungalow in Dalfsen!

Een buitenkans voor o.a. senioren! Dit vrijstaande woonhuis aan de Wicherserf 2 in Dalfsen biedt alles als je toch kleiner wilt wonen, maar nog niet toe bent aan een appartement. Wel alles gelijkvloers en ook nog een eigen tuin.

De woning is onder architectuur gebouwd in 1998 en volledig levensloopbestendig. Ook is de woning zeer geschikt voor mensen met een beperking en biedt veel bewegingsruimte, zodat iedereen zich hier direct thuis kan voelen.

In 2014 is er een fraaie, volwaardige serre aan de achterzijde van de woning gebouwd, welke voorzien is van een schuifpui naar de tuin. Hier kun je het hele jaar genieten van beide werelden: het comfort van binnen met het relaxte gevoel van buiten! Geniet hier van de vroege voorjaarszon vanuit je eigen serre, wie wil dat nou niet? De serre is tevens voorzien van een zonnescherm om schaduw te creëren op zonnige dagen.

Deze moderne en fraai ontworpen bungalow is voorzien van 3 slaap-/werkkamers en een inpandige berging. Genoeg ruimte voor uiteenlopende bezigheden! De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van HR++ glas en heeft maar liefst 12 zonnepanelen voor een duurzame energievoorziening. De inpandige berging is ook volledig geïsoleerd en voorzien van verwarming.

Nieuwsgiering naar de indeling van de woning? Ik neem je graag mee:
Bij binnenkomst word je verwelkomd in de zeer ruime hal. Deze ruimte heeft aan aparte garderobe nis. Ook bevindt zich hier de meterkast en toegang naar het toilet. De royale woonkamer is voorzien van een sfeervolle open gashaard en door de grote raampartijen zeer licht te noemen. Tevens biedt deze ruimte veel privacy door de rondom gelegen groene tuin. De Frans eikenhouten vloer voegt een vleugje elegantie toe aan de leefruimte. Via de schuifpui is de serre bereikbaar, welke door een extra schuifpui toegang geeft aan de fraaie aangelegde tuin. De neutrale keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur (o.a. inductie kookplaat, vaatwasser en combioven), voorzien van een natuursteenaanrechtblad en biedt veel kast-en werkruimte.

De oorspronkelijke 2 slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde van de woning, op het oosten, welke vanuit de keuken toegankelijk zijn. Dit maakt dat het 's avonds heerlijk koele ruimtes zijn. De grootste slaapkamer heeft een zeer ruime inloopkast. Een gedroomde ruimte voor al je kleding en accessoires. De moderne badkamer, slechts vijf jaar oud, biedt comfort en is voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel en een designradiator.
De naastgelegen slaapkamer is een ideale logeer-hobbykamer.

Vanuit de keuken kom je in de praktische bijkeuken. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen, de CV-opstelling en opbergruimte. Tevens is hier ook een deur aanwezig naar de achtertuin.
Lopen wij rechtdoor, dan komen wij terecht in de 3e slaap-werkkamer. Dit was oorspronkelijk de garage, maar deze garage is opgedeeld in een slaap-werkkamer en een inpandige berging. De inpandige berging is voorzien van een radiator en automatische garagedeur met afstandsbediening.

De tuin rondom de woning is fraai aangelegd en biedt volop privacy. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Hier vind je diverse terrassen waar altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden is. Tevens is er een grondwaterpomp aanwezig. Daarnaast is er veel parkeerruimte op eigen terrein. Ideaal voor de auto of bijvoorbeeld een caravan of camper.

De woning is gelegen in een rustige wijk in Dalfsen, dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. Dalfsen heeft een ruim winkelaanbod, welke op fietsafstand van de woning gelegen zijn. Daarnaast zijn er ook verschillende sportclubs en recreatiemogelijkheden in de buurt, zodat je altijd wel een leuke activiteit kunt vinden. Of je nu houdt van tennis, zwemmen of gewoon lekker wandelen of fietsen, vanuit de woning bereik je binnen enkele minuten deze verenigingen en het buitengebied. Zo is er voor ieder wat wils. Kortom: Ideaal voor wie wel de rust van een dorp wil ervaren en toch alles bij de hand wil hebben.

Ook niet geheel onbelangrijk, de wijk heeft goede verbindingen met de omliggende steden. Er zijn bushaltes aanwezig voor het vervoer naar Ommen en Zwolle en het treinstation is op 12 minuten fietsen van de woning gelegen. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op korte afstand gelegen.

Algemeen:
-Levensloopbestendige woning voorzien van 3 slaap-/werkkamers
-De woning verkeert in een goede conditie.
-Energielabel B
-138m2 woonoppervlak, inclusief de serre
-553m2 perceeloppervlak met een fraaie tuin rondom
-Op korte afstand gelegen van alle voorzieningen

Ben jij klaar voor comfortabel, gelijkvloers wonen en wil je genieten van alle voordelen die deze prachtige bungalow te bieden heeft? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit