Ankummerstraat 25, Dalfsen

350.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Ankummerstraat 25
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 ZA
  • Bouwjaar 1961
  • Volume 307 m³
  • Prijs 350.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 152 m²
  • Woonoppervlakte 93 m²
  • Tuinoppervlakte 56 m²
  • Tuinligging West
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3

Over de woning

Geen zin in een renovatieproject, maar heb je wel de mogelijkheid om te schilderen, behangen en een vloertje te leggen?
Lees dan snel verder, dan is deze volledig gerenoveerde, gasloze woning helemaal geschikt voor jou!

De woning, gelegen aan de Ankummerstraat 25, in de oude dorpskern van Dalfsen, is een droom die uitkomt voor ieder die op zoek is naar comfort en energiezuinig wonen!

De Ankummerstraat is een zijstraat van de doorgaande weg richting het dorp, dit zorgt voor een autoluwe straat waar het rustig wonen is. Met vrij uitzicht aan de voorkant op het speelterrein is het een ideale plek voor een jong gezin. Maar ook starters en senioren zullen zich hier al snel thuis voelen!

Het gezellige centrum van Dalfsen, met een ruim winkelaanbod is namelijk op loopafstand gelegen. Ook zijn de overige voorzieningen zoals basisscholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport op korte afstand te vinden. Tijd om even te ontspannen? Dan kun je terecht bij diverse restaurants gelegen aan de Vecht of een heerlijke wandeling over de dijk met prachtige vergezichten is ook zeker aan te raden! Dit alles op loopafstand van de woning. Het treinstation bevindt zich op 8 minuten fietsen van de woning en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Deze woning is ruimer dan de buitenkant doet vermoeden. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met een eetkamer en bijkeuken, waardoor er extra leefruimte is ontstaan.

Deze woning uit 1961 is compleet gasloos en voorzien van maar liefst 16 zonnepanelen en een warmtepomp. Dat betekent dat je niet alleen geniet van een lagere energierekening, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Het energielabel A+ benadrukt de duurzame kant van dit object. Met kunststof kozijnen voorzien van HR glas, hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud. De wandafwerking en het schilderwerk kunnen naar eigen smaak worden toegepast, zodat je de woning compleet jouw eigen stijl kunt geven. Zo geef je het huis een persoonlijke touch en maak je het echt van jullie.

Graag neem ik je mee voor een rondleiding:
Via het tuinpad kom je binnen in de hal, met meterkast, kelderkast, trapopgang en het moderne toilet. De hal geeft ons toegang aan de woonkamer en keuken. De ruime woonkamer heeft mooie grote raampartijen wat zorgt voor fijn lichtinval, tevens zijn er openslaande deuren aanwezig welke toegang geven tot de tuin. De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer. Dit betreft een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. Onder andere voorzien van een vaatwasser, koelkast, combi oven en inductiekookplaat met afzuigkap.
Aansluitend aan de keuken bereik je de praktische bijkeuken, hier zijn de aansluitingen voor het witgoedapparatuur en biedt tevens toegang tot de achtertuin. Nog een leuk detail: de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een nieuwe PVC vloer.

Door naar de eerste verdieping. Via de trap, die te bereiken is vanuit de hal, komen we op de overloop van de eerste verdieping. Hier heb je toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is modern afgewerkt en beschikt over een inloopdouche, toilet en een wastafel met fraai meubel. En koude voeten krijg je hier niet, want ook in de badkamer is er vloerverwarming aanwezig. Via de vlizotrap op de overloop bereiken we de bergzolder.

Via de openslaande deuren in de woonkamer of via de bijkeuken, heb je toegang tot de achtertuin. De onderhoudsarme achtertuin is gelegen op het westen, waardoor je voorzien bent van veel zonuren. De tuin heeft een achterom en er is berging aanwezig welke handig is voor het opbergen van (tuin) gereedschap.

Nog even de belangrijkste punten op een rij:
-Volledig gerenoveerd het afgelopen jaar.
-Volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met HR glas.
-Gasloos wonen
-Voorzien van een warmtepomp en 16 zonnepanelen.
-Energielabel A+
-Moderne keuken, badkamer en toilet
-Vrije ligging aan de voorzijde met uitzicht op een speelterrein.
-Op loopafstand van het centrum van Dalfsen.
-Tuin gelegen op het westen, met achterom ingang en ruime berging.
-Op korte termijn te aanvaarden.

De woning staat op dit moment leeg, er zijn enkele impressie foto's toegevoegd om een beeld te geven van de mogelijkheden.

Of je nu een starter bent die op zoek is naar een eerste eigen stek of een jong gezin dat duurzaam en modern wil wonen, deze woning in Dalfsen biedt het allemaal. Grijp deze unieke kans en maak van dit huis jouw thuis! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit