Molenstraat 13, Dalfsen

315.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Molenstraat 13
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 AR
  • Bouwjaar 1960
  • Volume 391 m³
  • Prijs 315.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 178 m²
  • Woonoppervlakte 117 m²
  • Tuinoppervlakte 48 m²
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Op zoek naar een plek middenin het hart van Dalfsen? Dan is deze woning aan de Molenstraat 13 precies wat je zoekt! Deze gezellige tussenwoning uit 1960 is ideaal voor jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar een plekje om hun dromen waar te maken.

Na meer dan 60 jaar van deze woning te hebben genoten, is het voor de verkoper tijd om zijn zeer geliefde woning te verkopen aan een nieuwe generatie welke er weer, met toevoeging van eigen smaak, hun thuis van zal gaan maken. Verkoper heeft samen met zijn gezin intens genoten van de sfeer, de ruimte en de mogelijkheden wat de woning hem geboden heeft, maar nu is het tijd om het stokje over te dragen aan nieuwe bewoners die hier hun eigen herinneringen kunnen gaan maken.

Met een toplocatie in de kern van Dalfsen, geniet je hier van het beste wat dit dorp te bieden heeft. Vanuit je voortuin loop je rechts direct de winkelstraat in en links loop je, via de Westermolen, naar de dijk, met prachtige vergezichten over de Vecht. De woning is goed onderhouden en uitgebouwd, maar biedt nog volop mogelijkheden om naar eigen smaak gemoderniseerd en verduurzaamd te worden.

Dalfsen heeft een groot winkelaanbod. Alle overige dagelijkse voorzieningen zoals basisscholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport zijn ook op korte afstand gelegen. Even ontspannen? Een hapje en drankje kan bij diverse restaurants gelegen aan de Vecht.
Het treinstation bevindt zich op 3 minuten fietsen van de woning en er zijn om de hoek bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 4 minuten rijden.

Met maar liefst 4 slaapkamers, verdeeld over de 1e en 2e verdieping is er genoeg ruimte. Parkeer zorgen in het dorp? Niet hier! Deze woning beschikt over een parkeerplaats aan de achterzijde, dus jouw auto staat altijd veilig in de buurt.

Stap door de voordeur en je voelt gelijk de warmte en de gezelligheid van dit huis!
Binnen tref je een ruime hal, een trap die leidt naar de bovenverdieping, een handige kelder en de toegang naar het toilet. De gehele begane grond (m.u.v. de bijkeuken) is voorzien van een eiken houten Bruynzeel vloer.
De gezellige woonkamer, welke door de grote raampartijen zeer licht te noemen is, is voorzien van een sfeervolle open haard. Ideaal voor de koude wintermaanden! De keuken is gesitueerd in de uitbouw en voorzien van een gaskookplaat, combi magnetron, koelkast en veel kast-en werkruimte. Via de praktische bijkeuken, met aansluitingen voor het witgoedapparatuur, bereik je de achtertuin.

De gezellige achtertuin is gelegen op het zuiden. Een heerlijke plek om te ontspannen met je gezin en/of vrienden. De woning heeft tevens een achterom ingang, welke toegang geeft tot het parkeerterrein. Via de tuin is ook de vrijstaande stenen berging bereikbaar (18m2). Een fijne ruimte voor het stallen van fietsen, opbergen van (tuin) gereedschap of het uitoefenen van je hobby!

Terug naar de hal bereiken wij via de trap de eerste verdieping. Via de overloop kom je uit in de 3 slaapkamers, waarvan één toegang geeft tot het platte dak.
De ruime badkamer is gesitueerd in één van de oorspronkelijke slaapkamers en voorzien van een douchehoek, ligbad, 2e toilet en wastafel.

In het verleden is er een vaste trap naar de tweede verdieping gerealiseerd, wat zorgt voor extra mogelijkheden. Op de overloop van deze verdieping bevindt zich de CV opstelling en veel opbergruimte. De 4e slaapkamer is voorzien van een dakkapel.

Kortom, dit woonhuis aan de Molenstraat 13 is dé ideale plek voor de starter of jong gezin, welke wil wonen in het hart van Dalfsen. Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Algemeen:
-Gelegen op een top locatie, middenin het centrum van Dalfsen
-Energielabel D
-Ideaal voor starters of een jong gezin die op zoek zijn naar een plekje om hun dromen waar te maken
-Voorzien van een parkeerplaats aan de achterzijde.
-Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit