Geerdinkserf 64, Dalfsen

445.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Geerdinkserf 64
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7722 AX
  • Bouwjaar 2000
  • Volume 447 m³
  • Prijs 445.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 219 m²
  • Woonoppervlakte 124 m²
  • Tuinoppervlakte 59 m²
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 6
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Inpakken en verhuizen maar! Deze fraaie, sfeervolle en gemoderniseerde hoekwoning mét garage, uit 2000 is een ideale eengezinswoning waar je direct jouw intrek kunt nemen. Deze woning is goed onderhouden, volledig geïsoleerd, voorzien van 14 zonnepanelen en heeft een energielabel A toegekend gekregen. En met een moderne keuken (2019), toilet (2021) en badkamer (2021) is deze woning helemaal instapklaar.

Ook biedt het voldoende ruimte voor het hele gezin. Met 4 slaapkamers, een bijkeuken, aparte werk-speelkamer en garage, hoef je je nooit meer zorgen te maken over ruimtegebrek. Er is genoeg ruimte voor iedereen om zich terug te trekken en te ontspannen. En laten we vooral de tuin op het zuiden niet vergeten, waar je heerlijk kunt genieten van de zon!

Voor de kinderen is dit de ideale plek om op te groeien. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Met een speeltuin en een groot speelveld om de hoek voor jong én oud, is er altijd vermaak in de buurt. Daarnaast zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en gezondheidszorg dichtbij, dus je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Daarnaast zijn er ook verschillende sportclubs en recreatiemogelijkheden in de buurt, zodat je altijd wel een leuke activiteit kunt vinden. Of je nu houdt van voetbal, tennis, zwemmen of gewoon lekker wandelen of fietsen, vanuit de woning bereik je binnen enkele minuten deze verenigingen en het buitengebied. Zo is er voor ieder wat wils.

Ook niet geheel onbelangrijk, de wijk heeft goede verbindingen met de omliggende steden. Er zijn bushaltes aanwezig voor het vervoer naar Ommen en Zwolle en het treinstation is op 12 minuten fietsen van de woning gelegen. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 1 minuut rijden.

Deze woning zit boordevol sfeervolle details die direct bij binnenkomst in het oog springen. Graag neem ik je mee voor een rondleiding!

Vanaf de oprit kom je binnen in de ruime hal met garderobe, meterkast, moderne toiletruimte met fontein en trapopgang. De woonkamer met moderne open keuken bevindt zich aan de linkerkant. Via de rechterkant bereik je de bijkeuken, garage en de werk-speelkamer.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, welke door de grote raampartijen zeer licht te noemen is. De fraaie keuken is van alle gemakken voorzien zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron, koelkast en quooker (ter overname). Kortom deze strak afgewerkte keuken biedt alles wat je nodig hebt. Of je nu een heerlijke maaltijd wilt bereiden voor familie en vrienden, of gewoon ontspannen wilt kokkerellen voor jezelf, deze keuken is klaar voor elke uitdaging!

Nog een leuk detail is dat de woonkamer en hal zijn voorzien van vloerverwarming met een fraaie (klik) PVC vloer.

Terug naar de hal lopen we naar de praktische bijkeuken en via de bijkeuken kom je vervolgens in de garage. Een fijne ruimte voor het stallen van fietsen, opbergen van (tuin) gereedschap of het uitoefenen van je hobby! Tot slot is vanuit de garage de werk-speelkamer bereikbaar. Deze ruimte is ook geïsoleerd en wordt verwarmd middels een gashaard. Een ideale plek voor een werkkamer, een chillruimte voor de kinderen of een atelier!

Via de trapopgang in de hal bereik je de ruime overloop, welke toegang geeft aan 3 slaapkamers en de moderne badkamer. Deze badkamer is in 2021 volledig vernieuwd en uitgerust met een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel.

Maar er is nog een verdieping! De 2e verdieping, welke ook via een vaste trap bereikbaar is, voorzien van een overloop en 4e slaapkamer.
Op de overloop is de wasruimte aanwezig met de CV opstelling (2021). Over de gehele breedte van de woning is er bergruimte achter de knieschotten, voor het opbergen van niet alledaagse spullen. Heb je hier niet genoeg aan? De nok is ook afgetimmerd waardoor er een vliering is gecreëerd, deze is bereikbaar door middel van een vlizotrap.

Dan gaan wij door naar buiten, wie wil dat nou niet, een onderhoudsvrije tuin op het zuiden! Een heerlijke plek om te ontspannen met je gezin en/ of vrienden. De woning heeft tevens een achterom ingang, vanuit een steeg en is nog voorzien van een praktische houten berging.

Kortom, dit huis op Geerdinkserf 64 in Dalfsen heeft alles wat je zoekt. Met zijn moderne afwerking, fijne ligging in een groene buurt en de vele voorzieningen in de omgeving is dit dé plek om te wonen!

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar van dit prachtige huis.

Alle highlights nog op een rijtje:
- Sfeervolle, moderne en goed onderhouden woning.
- Voorzien van energielabel A
- Volledig geïsoleerd en voorzien van 14 zonnepanelen (2022).
- Nieuwe CV ketel (2021)
- De keuken, toilet en badkamer zijn de afgelopen jaren allemaal vernieuwd.
- Tuin op het zuiden.
- Screens aan de achterzijde.
- Naast de 4 slaapkamers nog voorzien van een extra werk-speelkamer op de begane grond.
- Op korte afstand gelegen van alle voorzieningen van Dalfsen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit