Hogenkampsweg 101, Zwolle

237.500 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Hogenkampsweg 101
  • Stad Zwolle
  • Postcode 8022 DB
  • Bouwjaar 1964
  • Volume 234 m³
  • Prijs 237.500 k.k.
  • Perceeloppervlakte -
  • Woonoppervlakte 70 m²
  • Tuinoppervlakte -
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 1
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2

Over de woning

VANWEGE GROTE BELANGSTELLING IS DE KIJKDAG VOLLEDIG VOLGEPLAND. EEN AANVRAAG DOEN IS MOGELIJK, ECHTER JE WORDT DAN OP DIT MOMENT OP EEN WACHTLIJST GENOTEERD.

Ontdek dit fijne appartement in Zwolle! Met een toplocatie aan de Hogenkampsweg 101 en slechts 5 minuten verwijderd van het bruisende stadscentrum, is dit de perfecte plek voor starters om te wonen.

Dit appartement is gebouwd in 1964, maar het onderhoud van dit complex heeft niet stilgestaan. Zo zijn recent de daken vernieuwd en voorzien van extra isolatie en zijn de gevels geïsoleerd en geïmpregneerd. Dit heeft dan ook een positief effect op de energiekosten en het energielabel, welke uitkomt op een B.

Dit appartement is gelegen op de derde verdieping van dit populaire complex. Vanuit het appartement heb je weids uitzicht over de omgeving. Naast de korte afstand naar de binnenstad, kun je voor een snelle boodschap even de straat oversteken naar winkelcentrum "De Hogenkamp" met onder andere een grote Jumbo supermarkt. Verder ligt de woning centraal ten opzichte van scholen, zorginstellingen, groot fitnesscentrum, restaurants en de uitvalswegen. Aan de achterzijde van het appartementengebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid en voor de fietsen is er een eigen berging (met vide) op de begane grond.

De centrale hal op de begane grond is voorzien van een intercominstallatie en brievenbussen. Via de trap bereik je het appartement op de derde verdieping.

Kom binnen!
In de hal bevindt zich de garderobe ruimte en meterkast. De eigentijdse hoekkeuken is voorzien van veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koel-vriescombinatie.

De ruime, gezellige en lichte woonkamer bestaat uit een zithoek en aansluitend een separate eetkamer (dit is een voormalige slaapkamer welke bij de woonkamer is aangetrokken). Tevens zijn er diverse inbouwkasten aanwezig. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich de deur naar een klein balkon.

Het appartement is voorzien van twee slaapkamers. De kleinste slaapkamer is gelegen grenzend aan de eetkamer en is ook vanuit de hal bereikbaar.
Deze kamer leent zich uitstekend als logeer-of kinderkamer, werkkamer of hobbykamer. Maar kan desgewenst vergroot worden. De grote slaapkamer bevindt zich aan het einde van de hal en is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Deze is tevens voorzien van een fijne en praktische schuifdeur inbouwkast.

Het separate toilet en de badkamer, voorzien van inloopdouche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine, zijn ook vanuit de hal bereikbaar.

Aan de achterzijde (galerijkant) beschikt het appartement eveneens over een balkon/terrasje en een berghok voor de CV installatie. Dit is gesitueerd op het zuidwesten. Zo kun je ook na een dag hard werken nog even van de zon genieten!

Algemeen:
-Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas
-De gevels en dak van het complex zijn nageïsoleerd.
-Energielabel B
-Bijdrage VvE bedraagt € 153,08 per maand
-Er is een actieve en gezonde VvE.
-Eigen afsluitbare berging op de begane grond
-Gratis parkeren rondom het complex

Dit appartement is gelegen in het hart van Zwolle en wacht op de perfecte bewoner. Met zijn ideale ligging, energiezuinige kenmerken en volop ruimte om je eigen stijl toe te passen, is dit de ideale plek voor jou als starter! Neem snel contact op voor een bezichtiging.

De bezichtigingen worden ingepland op zaterdag 27 januari van 10.00u - 15.30u. Dit betreft een vaste dag!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit