Gerard Doustraat 29, Ommen

354.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Gerard Doustraat 29
  • Stad Ommen
  • Postcode 7731 MV
  • Bouwjaar 2005
  • Volume 403 m³
  • Prijs 354.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 138 m²
  • Woonoppervlakte 114 m²
  • Tuinoppervlakte 40 m²
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Luxe en hoogwaardig afgewerkte tussenwoning, met energielabel A, op een geweldige locatie aan het water in Ommen!

Welkom bij de Gerard Doustraat 29, een prachtige, uitgebouwde, eengezinswoning uit 2005 gelegen in de populaire, kindvriendelijke en groene wijk Alteveer. De huidige bewoner heeft de afgelopen 13 jaar mogen ervaren hoe fijn deze wijk is vanwege de gemoedelijke sfeer, korte afstand tot het centrum met diverse gezellige horeca gelegenheden en ruim aanbod in scholen en kinderopvang. Je dag starten met een heerlijke wandeling? Vanuit de wijk loop je direct het Ommerbos in. Ook is het station met de verbinding naar Emmen en Zwolle op fietsafstand te bereiken en tevens kun je met de auto vanuit Ommen alle kanten van het land op!

Terug naar de woning...
Deze luxe woning is recentelijk volledig gemoderniseerd op de begane grond, met een nieuwe logische indeling die perfect past bij jouw moderne levensstijl. De gloednieuwe keuken uit 2022 is een ware eyecatcher en maakt koken tot een feestje. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een uitbouw aan de achterzijde van het huis waardoor je nog meer leefruimte hebt om van te genieten.
De achtertuin is gelegen op het zuiden en grenst aan het water. De perfecte plek om te ontspannen of gezellig samen te komen met vrienden en familie. Geniet van zonnige dagen, organiseer gezellige barbecues en creëer mooie herinneringen in je eigen stukje groen.

Graag neem ik je mee voor een rondleiding:
Bij binnenkomst omarm je gelijk de warme en moderne sfeer van de woning! Je wordt verwelkomd in de hal met een trapopgang naar de eerste verdieping. Hier vind je ook de meterkast en het moderne toilet, welke tevens is gemoderniseerd in 2022. De tuingerichte woonkamer is in 2022 uitgebouwd en voorzien van prachtige aluminium harmonica deuren welke toegang geven tot de achtertuin. Op deze manier loopt het binnen én buiten leven vloeiend in elkaar over.

De luxe, moderne en ruime keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is van alle gemakken voorzien zoals een inductie kookplaat met afzuigkap, een combi oven, een vaatwasser en een koelkast. Tevens is er onder de trap een praktische kast aanwezig.
De gehele begane grond is voorzien van een nieuwe PVC vloer met vloerverwarming (2022).

Op de eerste verdieping vind je de overloop welke toegang biedt tot drie slaapkamers en de ruime badkamer. De badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en 2e toilet.

Maar er is meer! De vaste trap naar de tweede verdieping geeft toegang tot de 4e (slaap)kamer. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als speelkamer of thuiskantoor. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor het witgoedapparatuur en de CV opstelling.

Aan het opbergen van spullen is ook gedacht; zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning is er een berging aanwezig.

Kortom; Deze sfeervolle woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel gezinsleven. Het moderne interieur, de ruime opzet en fraaie ligging aan het water, zorgen voor een fijne leefomgeving waar je met plezier thuiskomt. Waar wacht je nog op? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op om een bezichtiging in te plannen.

Hieronder de kenmerken én bijzonderheden op een rij:
-Luxe en modern afgewerkte woning
-Voorzien van een uitbouw aan de achterzijde
-Energielabel A
-Fraaie ligging, met terras aan het water
-De woning is zeer goed onderhouden.
-De achtertuin is gelegen op het zuiden.
-Voorzien van een nieuwe keuken en nieuwe toiletruimte (2022)

Tot slot belangrijke informatie voor de starter.
De gemeente Ommen heeft een starterslening beschikbaar. Daarmee geeft de gemeente een starter een financieel steuntje in de rug.
Voor meer informatie en de regels omtrent de starterslening kun je terecht op de website van de gemeente Ommen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit