Händellaan 7, Zwolle

200.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Händellaan 7
  • Stad Zwolle
  • Postcode 8031 EE
  • Bouwjaar 1964
  • Volume 174 m³
  • Prijs 200.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte -
  • Woonoppervlakte 55 m²
  • Tuinoppervlakte -
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 1
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1

Over de woning

Welkom op de Händellaan 7, een fijn appartement gelegen in de bruisende stad Zwolle. Dit appartement is goed onderhouden en perfect voor starters en alleenstaanden die op zoek zijn naar een plek waar ze comfortabel en rustig kunnen wonen.

Het betreft een 2-kamer appartement met eigen berging op de begane grond en balkon, welke is gelegen op de 1e verdieping van het appartementencomplex “Terborch Veste”. Het balkon is gelegen op het oosten, je kunt hier 's morgens genieten van de vroege zonnestralen met je eerste kop koffie van de dag of een lekker ontbijtje.

Het appartementencomplex is gunstig gelegen aan de rand van de vernieuwde wijk Holtenbroek. Zo zijn de gezellige binnenstad van Zwolle en de belangrijke uitvalswegen binnen enkele minuten te bereiken. Daarnaast woon je op loopafstand van het winkelcentrum en andere wijkvoorzieningen. In de omgeving kun je heerlijke wandelingen maken en bevindt het Westerveldse bos zich op loopafstand.

Graag neem ik je mee door het complex en het appartement:
Het complex is voorzien van een centrale afgesloten entree met intercom en video. Op de begane grond is naast een eigen afgesloten berging, tevens een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Via de trap of de lift ga je naar de 1e verdieping. Het complex is de afgelopen jaren fraai opgeknapt en ziet er zeer verzorgd uit. De openbare ruimtes worden wekelijks schoongemaakt.

Indeling appartement:
Je komt binnen in de hal welke toegang geeft aan de badkamer en de bergkast. De moderne badkamer is voorzien van doucheruimte, toilet en wastafel met meubel. De bergkast is zeer praktisch voor het opbergen van spullen, hier is tevens de boiler (huur) gesitueerd.

Vanuit de hal kom je in de sfeervolle woonkamer met half open keuken. Het eerste wat je hier opvalt is het fraaie lichtinval door de vele raampartijen! De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en veel kastruimte. Tevens zijn in de keuken de aansluitingen voor het witgoedapparatuur aanwezig. Vanuit de woonkamer kom je in de aangrenzende slaapkamer met inloopkast. Vanuit de slaapkamer is ook het balkon bereikbaar. Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer en is zo te betrekken!

Het treinstation en de binnenstad zijn beide op korte afstand te vinden. Met de fiets ben je zo op het station en binnen enkele minuten sta je midden in het bruisende hart van Zwolle, ook zijn er bushaltes in de wijk aanwezig. Daarnaast is de nabijheid van de A28 ideaal voor forensen die regelmatig met de auto reizen. Parkeren is overigens ook geen probleem op de Händellaan. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het complex, dus je kunt altijd je auto kwijt

Algemeen:
- Fraaie ligging in de wijk, met veel groen, rust en ruimte
- Goed onderhouden appartement
- Eigen berging naast de algemene berging
- Energielabel E, voorzien van dubbel glas
- Maandelijkse bijdrage VvE € 264,34 ( incl. stookkosten van € 121,08 ).
- De boiler is gehuurd, de kosten hiervoor bedragen € 13,50 per maand
- Rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid
- Op korte afstand gelegen van alle stadse voorzieningen, de A28 en het station.
- Op korte termijn te aanvaarden

Ben jij een starter of alleenstaande en op zoek naar je eigen plekje? Dan is dit appartement absoluut een bezichtiging waard! Neem nu contact met ons op en wie weet kun jij binnenkort genieten van deze fijne woning in Zwolle!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit