Welsummerstraat 7, Dalfsen

375.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Welsummerstraat 7
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 CK
  • Bouwjaar 1969
  • Volume 395 m³
  • Prijs 375.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 410 m²
  • Woonoppervlakte 88 m²
  • Tuinoppervlakte 150 m²
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 1
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3

Over de woning

Zelden komt er een woning als deze, met zo'n unieke en gunstige ligging in de verkoop! Wonen in het centrum van Dalfsen met alle voorzieningen op de begane grond, een garage (van ruim 21m2!) én een heerlijke tuin op het zuidwesten. Ben je hier al geruime tijd naar op zoek? Dit is je kans!

Het gezellige centrum van Dalfsen heeft een groot winkelaanbod. Alle overige dagelijkse voorzieningen zoals gezondheidszorg en verenigingen zijn op korte afstand gelegen. Even ontspannen? Een hapje en drankje kan bij diverse restaurants gelegen aan de Vecht, welke ook op loopafstand van de woning zijn gesitueerd.
Het treinstation bevindt zich op 5 minuten fietsen van de woning en er zijn bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

De Bellingeweer met aangrenzend de Vecht, ligt tevens op loopafstand van de woning. Een mooi stukje natuur van Dalfsen waar men heerlijk kan fietsen en wandelen.

Graag neem ik je mee door de woning:
Vanaf de oprit met carport kom je binnen in de hal met grote garderobe kast. Vanaf de hal bereik je de dichte keuken met een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser en quooker.
De ruime en lichte woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen met uitzicht op de prachtige tuin. In de woonkamer is een airco unit aanwezig wat in de zomer heerlijke verkoeling geeft en in de winter zorgt voor warmte, zonder gebruik van gas!

Vanuit de woonkamer bereik je de gang, welke toegang geeft aan de 3 slaapkamers, doucheruimte met wastafel en separaat toilet. In deze gang is een dezelfde airco unit aanwezig, wat ervoor zorgt dat je in de zomer ook heerlijk koel slaapt!

Vanuit de deur in de woonkamer bereik je de onderhoudsarme tuin. Deze prachtig aangelegde en verzorgde tuin heeft de hoofdtuin gelegen op het zuidwesten.

De tuin biedt veel privacy en is tevens voorzien van een tuinhuis met dubbele deuren, erg handig voor het opbergen van tuingereedschap en/of fietsen. Zie jij jezelf hier al heerlijk zitten en genieten van een zomerse avond? En met de 4 terrassen is het op andere plekken in de tuin overigens ook goed toeven!
Nog een extra leuk detail om te vertellen is dat de tuin volledig omgeven is door een hekwerk. Altijd handig als je jonge (klein)kinderen hebt of een huisdier!

Bij de foto presentatie is een foto toegevoegd welke een goede impressie geeft van de kleurrijke tuin tijdens de lente- en zomermaanden!

Naast de woning is er nog een ruime garage gesitueerd met een carport annex overkapping. Ideaal voor het uitoefenen van je hobby!

Alle bijzonderheden nog even op een rij:
- Alles gelijkvloers en in het centrum van Dalfsen gelegen.
- Gelegen op een ruim perceel van 410m2 grond.
- Onderhoudsarme tuin met 4 terrassen, welke veel privacy geeft en gesitueerd is op het zuidwesten.
- De ramen op het zuiden en westen van de woonkamer zijn voorzien van recent vernieuwde buitenzonwering.
- De woning is op korte termijn te aanvaarden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een kijkje komen nemen? Maak dan snel een afspraak.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit