Engberserf 20, Dalfsen

390.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Engberserf 20
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7722 AJ
  • Bouwjaar 1993
  • Volume 435 m³
  • Prijs 390.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 178 m²
  • Woonoppervlakte 118 m²
  • Tuinoppervlakte 68 m²
  • Tuinligging Oost
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Welkom bij deze fijne eengezinswoning, gelegen in een groene, kindvriendelijke en relatief jonge wijk in Dalfsen! Deze ruime tussenwoning uit 1993 is ideaal voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar comfortabel wonen met veel ruimte en privacy. De woning is goed onderhouden, voorzien van energielabel A en heeft maar liefst vier slaapkamers, waardoor er genoeg ruimte is voor het hele gezin.

Wonen in deze groene wijk is een waar genot. Met een vrije ligging aan de voorzijde van de woning en een tuin op het oosten, geniet je hier elke dag van een vrij uitzicht terwijl je ontspant in je eigen stukje groen. De achtertuin biedt veel privacy, zodat je optimaal kunt genieten van een gezellige barbecue, kunt zonnebaden of gewoon even tot rust komen met een goed boek.

Voor de kinderen is dit de ideale plek om op te groeien. Naast de woning bevindt zich namelijk een groot speelveld waar jong en oud zich eindeloos kunnen vermaken. En voor de allerkleinsten is er zelfs een kleine speeltuin recht voor de deur. Zo hoeven zij nooit ver te gaan om te kunnen spelen en plezier te hebben.
Daarbij is de ligging ook nog zeer gunstig, met de nodige voorzieningen zoals scholen en winkels binnen handbereik, geniet je hier van het beste van beide werelden. De locatie is dus ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en vriendelijke woonomgeving!

Daarnaast heeft de wijk goede verbindingen met de omliggende steden. Er zijn bushaltes aanwezig voor het vervoer naar Ommen en Zwolle en het treinstation is op 12 minuten fietsen van de woning gelegen. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 1 minuut rijden.

Nieuwsgierig naar de indeling? Lees snel verder!
Bij binnenkomst word je verwelkomd in de hal met een trapopgang naar de bovenverdieping. Hier vind je ook de meterkast en het moderne toilet.
De gezellige woonkamer, met veel natuurlijk lichtinval en een sfeervolle houtkachel is dé plek waar je samenkomt met je gezin om te ontspannen. De open keuken heeft een neutrale inrichting en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.
Voor extra gemak is er een bijkeuken, ideaal om je wasmachine en droger weg te werken! Tevens is deze ruimte voorzien van een praktische inbouwkast. Vanuit de bijkeuken heb je ook direct toegang tot de achtertuin.

Op de eerste verdieping vind je een overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers en de ruime badkamer. De badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, 2e toilet en vloerverwarming.

Maar er is meer! De tweede verdieping heeft nog een overloop met veel bergruimte en geeft toegang tot de 4e slaapkamer. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als speelkamer, thuiskantoor of zelfs als gastenkamer. Tevens is vanuit de overloop de vliering te bereiken voor het opbergen van spullen welke je niet elke dag gebruikt.

Last but not least, de tuin!
Met een heerlijke tuin op het oosten, kun je elke ochtend genieten van de eerste zonnestralen máár doordat de tuin vrij diep is heb je achterin de tuin op mooie zomerdagen ook de zon. De fraaie beplanting zorgt voor een groene oase van rust, waar mensen met groene vingers heel blij van zullen gaan worden!
De sfeervolle overkapping is een ideale plek voor ontspanning tot in de late uurtjes!

En heb je altijd ruimte tekort? Bij deze woning niet meer. Met niet één, maar twee bergingen heb je meer dan genoeg ruimte om al je spullen op te bergen. Van fietsen tot gereedschap, je vindt moeiteloos een plek voor alles. Bovendien beschikt de woning over een ruime achterom ingang die uitkomt op een gezamenlijk pad, wat de woning ideaal maakt voor motorliefhebbers, welke je ook kunt stallen in één van de bergingen.

Alle bijzonderheden nog op een rijtje:
- Fraai gelegen, met vrij uitzicht aan de voorzijde, in een groene en kindvriendelijke wijk.
- Er is veel bergruimte aanwezig in én om de woning.
- Ruime, gezellige en goed onderhouden woning met vier slaapkamers.
- Voorzien van energielabel A
- Op korte afstand gelegen van alle voorzieningen van Dalfsen.

Kortom, deze goed onderhouden woning biedt alle comfort en ruimte die een jong gezin of starter zoekt. Heb je interesse? Neem dan snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit