Campferbeekstraat 4, Dalfsen

346.500 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Campferbeekstraat 4
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 EM
  • Bouwjaar 1971
  • Volume 477 m³
  • Prijs 346.500 k.k.
  • Perceeloppervlakte 161 m²
  • Woonoppervlakte 134 m²
  • Tuinoppervlakte 72 m²
  • Tuinligging Oost
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Instapklaar en direct verhuizen!

Welkom in deze fraaie tussenwoning aan de Campferbeekstraat 4, gelegen in de populaire, groene en kindvriendelijke wijk De Polhaar in Dalfsen. Deze ruime, goed onderhouden, eengezinswoning is perfect voor starters en (jonge) gezinnen en is gelegen op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen welke Dalfsen te bieden heeft. Daarnaast zijn er speelvoorzieningen voor kinderen op een steenworp afstand van de woning gelegen, zonder dat ze ook maar een weg over hoeven te steken!

Deze woning is met liefde verzorgd en dat zie je meteen. De eigenaren hebben altijd goed voor het huis gezorgd, waardoor het in een uitstekende staat verkeert. Daarnaast is de woning volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A. Hierdoor ben je verzekerd van een comfortabele en energiezuinige leefomgeving, met lage energiekosten. Dat betekent meer geld overhouden voor leuke dingen!

Je bent nu vast heel nieuwsgierig naar de woning! Graag neem ik je mee voor een rondleiding.
Bij binnenkomst in de hal valt direct de prettige sfeer en rustige uitstraling op, hier voel je je direct thuis. De hal biedt toegang aan de woonkamer en de keuken, maar ook het toilet, meterkast en trapopgang bevinden zich in deze ruimte.
De gezellige doorzonwoonkamer, waar voldoende ruimte is om een comfortabele zithoek en eettafel te creëren, ligt afgescheiden van de moderne keuken. Deze fraaie keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Of je nu een culinaire held bent of gewoon van gemak houdt, deze keuken maakt koken een feestje.

Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop met inbouwkast, badkamer en drie slaapkamers. Bij binnenkomst van de slaapkamers valt meteen de ruimte op, evenals de prachtige inbouwkasten, met genoeg opbergruimte voor al je spullen welke gelegen zijn in de ouderslaapkamer en de slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. De badkamer biedt nog genoeg potentie om naar eigen smaak te moderniseren. Dit stond nog op het wensen lijstje van de verkopers, maar aangezien zij een nieuw pareltje hebben gevonden, laten ze dit over aan de nieuwe bewoners.

De tweede verdieping van deze woning is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en uitgevoerd met een dakkapel van 6 meter en 2 dakramen, waardoor er veel extra ruimte én licht is gecreëerd. Op dit moment bevindt zich hier de overloop en vierde slaapkamer. Echter is een vijfde slaapkamer hier ook eenvoudig te realiseren. Op de overloop is een heuse wasruimte met eigen keukenblok aanwezig, wat een groot pluspunt is voor jonge gezinnen. Geen gedoe meer met het sjouwen naar een externe ruimte, hier heb je alles bij de hand. Daarnaast is er op deze verdieping zelfs airconditioning geïnstalleerd, zodat je tijdens warme zomerdagen altijd van een koele slaapkamer kunt genieten, uiteraard kan deze ook verwarmen in de winter! En aan bergruimte is ook gedacht, hiervan is voldoende achter de knieschotten.

Terug naar beneden, betreden wij via een deur in de keuken de onderhoudsvriendelijke tuin. De gezellige achtertuin is gelegen op het oosten. Je kunt hier 's morgens genieten van de vroege zonnestralen terwijl je je eerste kop koffie van de dag of een lekker ontbijtje nuttigt, máár doordat de tuin vrij diep is heb je achterin de tuin op mooie zomerdagen ook nog de zon. Kortom een ideale tuin om gezellige barbecues te organiseren en te ontspannen! De woning heeft tevens een achterom ingang, vanuit een brede steeg en is nog voorzien van een praktische vrijstaande stenen berging.

De ligging van deze woning is ook ideaal. Vanuit deze kindvriendelijke wijk, met voldoende speelvoorzieningen, in Dalfsen, vind je alle voorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan scholen, gezondheidszorg en sportfaciliteiten. Maar ook het gezellige centrum met een ruim winkelaanbod, diverse supermarkten en horeca gelegenheden zijn op loop-en fietsafstand te bereiken. De natuurrijke omgeving biedt talloze mogelijkheden tot recreatie. Trek eropuit voor een ontspannen wandeling in het nabijgelegen bos of fiets langs de prachtige landelijke routes die Dalfsen te bieden heeft. Maar ook de Vecht is een heerlijke plek om je sup uit de stalling te halen en te ontsnappen aan de waan van de dag!
Dalfsen heeft goede verbindingen met de omliggende steden. Er zijn bushaltes aanwezig voor het vervoer naar Ommen en Zwolle en het treinstation is op 8 minuten fietsen van de woning gelegen. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

En parkeren is geen probleem, zowel aan de voorzijde als aan de zijkant van de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Alle highlights nog op een rijtje:
- Ruime, gezellige en goed onderhouden woning met vier slaapkamers (mogelijkheid tot creëren van een vijfde slaapkamer)
- Voorzien van energielabel A
- De woning is zeer goed onderhouden en instap klaar.
- De 2e verdieping is enkele jaren volledig gerenoveerd en voorzien van een dakkapel van 6m breed, 2 dakramen en airconditioning.
- Voorzien van een nieuwe groepenkast met extra groepen.
- Op korte afstand gelegen van alle voorzieningen van Dalfsen.

Aarzel niet en grijp nu je kans! Deze fijne woning is klaar om jou (en je gezin) te verwelkomen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging, voordat iemand anders je voor is. Je zult niet teleurgesteld zijn!

De afspraken zullen dinsdag 12 september en donderdag 14 september worden ingepland.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit