Van Ommenhof 17, Dalfsen

395.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Van Ommenhof 17
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 XX
  • Bouwjaar 1973
  • Volume 549 m³
  • Prijs 395.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 259 m²
  • Woonoppervlakte 137 m²
  • Tuinoppervlakte 120 m²
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 8
  • Slaapkamers 7

Over de woning

Wil je elke dag wakker worden met het geluid van de vogels, het geruis van de bladeren en ontspannen en ongestoord de dag beginnen?
Dit kan aan de Van Ommenhof 17 in het mooie dorp Dalfsen.

De 'Van Ommenhof' is een doodlopend straatje, waar het heerlijk rustig wonen is. De straat kenmerkt zich door zijn brede opzet, veel groen en biedt veel privacy aan de bewoners. Aan de voorzijde kijk je vanuit de woning op openbaar groen. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en grenst aan de oude Vechtarm, die nu in gebruik is als een park met wandelpad. Zo heb je een vakantiegevoel in je eigen tuin!

Deze 2-onder-1-kapwoning verkeert in een goede staat en is met zijn 7 slaapkamers zeer uniek te noemen. Uitermate geschikt dus voor (grote) gezinnen en/ of thuiswerkers. De woning heeft op bepaalde punten een upgrade nodig naar de huidige tijd, echter daarbij kun je de keuken overslaan, deze is enkele jaren geleden nog vernieuwd en ook de CV ketel, welke vorig jaar nog nieuw is geplaatst!

Kom je mee voor een rondleiding?
Vanuit de ruime voortuin met oprit kom je binnen in de hal. Hier bevindt zich de garderobe, meterkast en toegang naar het toilet met fontein. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een open trap naar de verdieping. De moderne open keuken is aan de achterzijde gelegen en staat door middel van een enkele deur in verbinding met de heerlijke tuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en veel kast -en werkruimte.

De aangebouwde garage met carport is zowel vanaf de voorzijde te bereiken, d.m.v. een kanteldeur met aparte loopdeur, als mede via de achtertuin. De garage is voorzien van elektra en is voor vele doeleinden te gebruiken.

Via de open trap kom je uit in een tussenportaal met een deur naar de overloop. Vanuit de overloop bereik je de 4 slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot het ruime balkon. Eén slaapkamer aan de achterzijde is nog voorzien van praktische inbouwkasten. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd met een douchehoek, wastafel en toilet. Ook zijn hier de aansluitingen voor witgoedapparatuur gesitueerd.

De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken. De overloop geeft hier toegang tot maar liefst 3 slaap/ werkkamers. De achterste slaapkamer is voorzien van een dakkapel. Achter de knieschotten is er veel ruimte voor het opbergen van spullen. Ook bevindt zich op deze verdieping de CV opstelling.

Last but not least, de heerlijke zonnige tuin! De achtertuin van de woning is op het zuiden gelegen. De tuin heeft een verzorgde uitstraling en doordat de bomen veel beschutting geven, is er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden.

Voorzieningen:
Het centrum van Dalfsen is op fietsafstand te bereiken, evenals de scholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport. Het treinstation is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

En de kinderen? Deze kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder dat ze ook maar een weg over hoeven. Daarnaast zijn in de wijk ook speeltuintjes aanwezig en trapveldjes.

Algemeen:
- De woning is voorzien van maar liefst 7 slaapkamers.
- Voorzien van energielabel C, waarbij de gevels (1998) en de vloer (2010) zijn na-geïsoleerd.
- De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing, waarbij enkele zelfs uitgevoerd zijn in HR++ glas.
(Alleen het toiletraampje betreft nog enkel glas).
- De HR CV ketel is vorig jaar vernieuwd.
- Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2022 uitgevoerd.
- De keuken is enkele jaren geleden vernieuwd en uitgerust met moderne inbouwapparatuur.
- Een klein stukje van de voortuin,12m2, wordt gehuurd van de gemeente Dalfsen tegen een vergoeding van € 25,- per jaar.
Dit huurcontract kan overgenomen worden.
- In een zeer groene, kindvriendelijke wijk gelegen dichtbij alle voorzieningen.

Mocht je aan de hand van deze informatie meer willen weten en de woning met eigen ogen willen bewonderen?
Neem dan gerust contact op voor een afspraak.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit