Zwolseweg 1-F, Heino

332.500 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Zwolseweg 1-F
  • Stad Heino
  • Postcode 8141 EB
  • Bouwjaar 2017
  • Volume 328 m³
  • Prijs 332.500 k.k.
  • Perceeloppervlakte 126 m²
  • Woonoppervlakte 92 m²
  • Tuinoppervlakte 45 m²
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2

Over de woning

Het is heerlijk wonen in deze tussenwoning, gelegen aan de rand van het centrum van Heino! Deze moderne, onderhoudsarme woning, gebouwd in 2017 is werkelijk zo te betrekken, voorzien van energielabel A+ en daardoor energiezuinig te noemen. De woning is volledig uitgevoerd in kunststof kozijnen met HR++ glas en voorzien van 5 zonnepanelen. Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig en op beide etages ligt een stijlvolle PVC vloer.

De woning is ideaal voor een starter of jong gezin, maar ook als je huidige woning te groot wordt en je hebt de wens kleiner te gaan wonen, dichtbij alle voorzieningen, dan is dit ook een perfecte woning voor jou!

Graag neem ik je mee voor een rondleiding:
Je parkeert je auto op de parkeerplaats behorende bij de woning (aan het einde van het blok) en je loopt via het tuinpad door de voordeur naar binnen. Welkom! Je komt binnen in de lichte hal met trapopgang, garderobe en meterkast. Tevens geeft de hal toegang aan het moderne toilet en de berging met de opstelling voor de technische installaties en het witgoedapparatuur.

De moderne keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is van alle gemakken voorzien zoals een SMEG 5-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, een (combi) magnetron, een vaatwasser en koelkast. En door de vele kast- en werkruimte wordt iedere thuiskok hier toch blij van?

De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen met zicht op de tuin, welke middels openslaande deuren te bereiken is. Een ideale plek om tot rust te komen, met vrienden te borrelen of een goede film te kijken.

Terug naar de hal bereiken wij via de trap de verdieping. Hier bevinden zich de 2 slaapkamers en de ruime en elegante badkamer.
De slaapkamer aan de achterzijde is zeer ruim te noemen door de dakkapel en tevens voorzien van elektrische screens. De slaapkamer aan de voorzijde leent zich uitstekend voor een kinder/ werkkamer en heeft nog een inpandige berging, welke ook bij de slaapkamer te betrekken is. (Of een leuk verstopplekje voor de (klein)kinderen). De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en wastafel met meubel en verwarmde spiegel.

Via de vlizotrap op de overloop bereik je de bergzolder, ideaal voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks gebruikt.

Last but not least, de heerlijke zonnige tuin! De achtertuin van de woning is op het zuidwesten gelegen en biedt veel privacy. De tuin heeft een verzorgde uitstraling en een speelse indeling. Er is ook een achteringang aanwezig, zo kun je makkelijk met de fiets op pad!

De woning is gelegen aan de doorgaande weg richting het centrum van Heino. Het gezellige centrum van Heino, met een ruim winkelaanbod is dus op loopafstand gelegen. Ook zijn de overige voorzieningen zoals basisscholen en gezondheidszorg op korte afstand te vinden. Tijd om even te ontspannen? In het centrum zijn diverse horeca gelegenheden te vinden, maar je fietst of wandelt vanuit de woning ook zo het buitengebied in met een prachtig landschap en vergezichten. Daarnaast heeft Heino een rijk verenigingsleven en staat ook bekend om de feesten tijdens de carnaval en de pompdagen. Het treinstation bevindt zich op enkele minuten fietsen van de woning en in de buurt zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de plaatsen Raalte en Zwolle. Ook is de N35, de verbindingsweg tussen Zwolle en Enschede, op 1 minuut rijden van de woning gelegen, waardoor je binnen 12 minuten op de A28 bent.

Nog even alle bijzonderheden op een rij:
-De woning is gebouwd in 2017.
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas
-Voorzien van energielabel A+, dus energiezuinig te noemen
-Op beide etages een stijlvolle PVC vloer
-Moderne toiletruimte, badkamer en keuken
-Door het tuingericht wonen heb je veel privacy
-Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto
-Aan de rand van het centrum gelegen, dichtbij alle voorzieningen

Kom je sfeerproeven? Ik laat je deze mooie woning graag zien! Vraag een bezichtiging aan via onze website of Funda.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit