G.W.Spiegelstraat 17, Dalfsen

325.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres G.W.Spiegelstraat 17
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7722 ST
  • Bouwjaar 1972
  • Volume 471 m³
  • Prijs 325.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 280 m²
  • Woonoppervlakte 111 m²
  • Tuinoppervlakte 128 m²
  • Tuinligging Noord
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Deze goed onderhouden, 2-onder-1-kapwoning, gelegen in de kern van Oudleusen (gemeente Dalfsen) is opzoek naar een nieuwe bewoner! Of je nou starter bent of je hebt een gezin, iedereen kan van dit fijne huis zijn thuis maken.

Na meer dan 35 jaar van deze woning genoten te hebben, is het voor de huidige bewoners tijd voor de volgende stap en gaan ze hun zeer geliefde woning verkopen. Ze hopen dat de nieuwe bewoners net zo van de plek en van de woning gaan genieten als zij zelf met hun kinderen altijd hebben gedaan.
De fijne straat, het groen, de rust en privacy, een heerlijk plek van thuiskomen na een lange dag hard werken.
En ook de aanwezigheid van het kinder- en ontmoetingscentrum en de supermarkt maakt dat Oudleusen goed voorziet in de basis voorzieningen.

De woning is gelegen op een minuut afstand van de Hessenweg, de verbindingsweg tussen Ommen, Dalfsen en Zwolle, waar alle overige voorzieningen te vinden zijn. Ook is de snelweg, de A28, op 10 minuten afstand van de woning gelegen en is er een busverbinding aanwezig van en naar Dalfsen.

Ik weet zeker dat je nu wel nieuwsgierig bent naar wat de woning zelf te bieden heeft, ik neem je snel mee voor een rondleiding!

Via de oprit kom je binnen in de hal. Hier voel je gelijk al de gezelligheid en de huiselijke sfeer wat de woning uitademt! In de hal bevindt zich de toiletruimte, meterkast, garderobe, praktische trapkast en de trapopgang naar de verdieping.
De lichte en L-vormige woonkamer is voorzien van een Bruynzeel parketvloer, welke vorig jaar nog opnieuw is gelakt. Tevens geeft de diepe en groene voortuin veel privacy aan deze ruimte. De dichte keuken is voorzien van een gasfornuis, oven en afzuigkap en geeft toegang aan de praktische bijkeuken. Deze ruimte heeft een deur naar de achtertuin. Via de andere deur in de bijkeuken bereik je de garage. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare, sectionaal garagedeur en een smeerput, ideaal voor de hobbyist! Ook is er water en elektra aanwezig. Kortom een ruimte welke voor vele doeleinden te gebruiken is.

Vanuit de garage is er een deur naar de zeer verzorgd aangelegde achtertuin, voorzien van een prachtig gazon en mooi aangelegde borders met veldbloemen. Ook is de schutting met de buren onder de kap, 2 jaar geleden nog nieuw geplaatst. De tuin geeft veel privacy en is gelegen op het noorden. Door de diepte, heb je achterin de tuin gedurende de dag heerlijk de zon. De absolute eyecatcher van de tuin? De riante overkapping: de perfecte setting voor gezellige avonden met vrienden en familie. Heerlijke vakantiesferen in je eigen tuin. Dit maakt het plaatje helemaal af!

Terug naar de hal, gaan wij via de trapopgang naar de eerste verdieping. We komen uit op de overloop, welke toegang geeft aan de 3 slaapkamers en de moderne badkamer. De badkamer is net vorig jaar vernieuwd en voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel, verlaagd plafond met spotjes en een verwarmde spiegel.

Via de vaste trap bereik je de 2e verdieping met een overloop en 4e slaapkamer. Deze ruimte leent zich overigens ook uitstekend voor het plaatsen van een dakkapel. Achter de knieschotten is er veel ruimte voor het opbergen van spullen welke je niet elke dag gebruikt.

Algemeen:
- In een groene en kindvriendelijke straat gelegen.
- De woning is voorzien van 4 slaapkamers.
- Goed onderhouden en sfeervolle woning.
- Verzorgd aangelegde achtertuin met een riante overkapping.
- Energielabel C

Kortom, wil je rustig wonen, in een gemoedelijk dorp, met veel groen, waar kinderen nog lekker op straat buiten kunnen spelen? Dan is deze woning wellicht wat voor jou! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit