Wilhelminastraat 97, Dalfsen

372.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Wilhelminastraat 97
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 CG
  • Bouwjaar 1971
  • Volume 430 m³
  • Prijs 372.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 265 m²
  • Woonoppervlakte 123 m²
  • Tuinoppervlakte 120 m²
  • Tuinligging West
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Dan kun jij van deze ruime 2-onder-1-kapwoning, voorzien van 4 slaapkamers, met een royale en zonnige achtertuin op het westen, inclusief garage, echt je thuis maken!

Het betreft hier een degelijk gebouwde woning, voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (m.u.v. het zolderraam) en vloerisolatie.
Het schilderwerk is jaarlijks bijgehouden door een erkend schildersbedrijf. De vloerisolatie (Tonzon) is aangebracht in 2015. De houten geveldelen zijn enkele jaren geleden opgemetseld en de elektrische installatie is gemoderniseerd. Ook is de HR CV ketel nog maar 5 jaar oud.
Zo zijn er dus al een aantal onderdelen in de woning welke reeds zijn aangepakt, echter het verder moderniseren laat de verkoopster graag over aan de nieuwe generatie! Een woning met vele mogelijkheden dus om het helemaal naar je eigen smaak en wens up to date te maken!

Benieuwd naar de indeling? Ik neem je graag mee.
Via de voordeur kom je binnen in de hal. Hier is het toilet gesitueerd, evenals de meterkast, een praktische trapkast en de trapopgang.
De L-vormige woonkamer is voorzien van diverse raampartijen wat voor veel lichtinval zorgt. De ramen aan de zijkant en achterkant zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens. De dichte, eenvoudige uitgevoerde keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning met een deur naar de tuin. Nog een leuke tip voor de toekomstige bewoner; Door bij de woonkamer een uitbouw te creëren, kun je een heerlijke woonkeuken realiseren, zonder dat hierdoor de tuin erg beïnvloed wordt!

Door naar de verdieping komen wij uit op de overloop met aangrenzend 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Op de 2 slaapkamers aan de achterzijde is een airco aanwezig met eveneens elektrisch bedienbare rolluiken voor de ramen, wat zorgt voor heerlijke koele nachten in de hete zomers!
Ook is vanuit één slaapkamer aan de achterzijde het balkon te bereiken. De eenvoudige badkamer is voorzien van een douchehoek, toilet en wastafel met meubel. Tevens zijn in de badkamer de aansluitingen voor het witgoedapparatuur aanwezig.

De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken. Op de voorzolder is de CV opstelling gesitueerd. Uiteraard zijn hier ook mogelijkheden voor de witgoedaansluitingen. Vanuit de voorzolder kom je uit in de 4e slaapkamer met een ruim zijraam. Achter de knieschotten is er veel ruimte voor het opbergen van spullen.

Last but not least, de heerlijke zonnige tuin op westen! De tuin heeft een verzorgde uitstraling en is voorzien van diverse soorten beplanting en borders. De garage is achterop het perceel gelegen. Nog even belangrijk om hierbij te vermelden is dat de gemeente Dalfsen in 1976 via een schrijven heeft aangegeven dat de parkeerplaats op gemeentegrond voor de garage moet worden vrijgehouden en dat een 'niet parkeren' teken mag worden gevoerd. Dit recht hoort en blijft bij het huis.

Omgeving:
De woning is gelegen dichtbij de dorpskern van Dalfsen. Het gezellige centrum van Dalfsen, met een ruim winkelaanbod is op loopafstand gelegen. Ook zijn de overige voorzieningen zoals basisscholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport op korte afstand te vinden. Tijd om even te ontspannen? Dan kun je terecht bij diverse restaurants gelegen aan de Vecht of een heerlijke wandeling over de dijk met prachtige vergezichten is ook zeker aan te raden! Het treinstation bevindt zich op 8 minuten fietsen van de woning en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Algemeen:
-De woning is gelegen op loopafstand van het centrum.
-Het is een degelijk gebouwde ruime woning met 4 goede slaapkamers.
-Voorzien van een garage achterop het perceel.
-De woning biedt goede mogelijkheden tot uitbouw aan de achterzijde, zonder daarbij merkbaar verlies van de tuin.
-Heerlijke zonnige tuin op het westen.
-Voorzien van 2 airco's op de slaapkamers aan de achterzijde.
-Diverse ruimtes zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens en/ of rolluiken.
-De woning is op korte termijn te aanvaarden!

Begint het bij jou te kriebelen om met deze woning aan de slag te gaan en wil je eens een kijkje komen nemen? Bel gerust voor een bezichtiging.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit