Jacob Marisstraat 11, Ommen

725.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Jacob Marisstraat 11
  • Stad Ommen
  • Postcode 7731 MS
  • Bouwjaar 2003
  • Volume 719 m³
  • Prijs 725.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 546 m²
  • Woonoppervlakte 169 m²
  • Tuinoppervlakte 230 m²
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 7
  • Slaapkamers 6

Over de woning

RIANT en BIJNA ENERGIENEUTRAAL wonen, voorzien van ENERGIELABEL A+++, 6 WERK/ SLAAPKAMERS en een prachtige TUIN OP HET ZUIDEN...DIT ALLES KOMT SAMEN IN DEZE FRAAIE VRIJSTAANDE WONING AAN DE JACOB MARISSTRAAT 11 IN OMMEN!

Een woning volledig klaar voor de toekomst! In 2003, tijdens de bouw is hier al over nagedacht en de afgelopen tijd verder uitgebreid. Werkelijk aan alle energiebesparende voorzieningen zijn gedacht; een nieuwe (bodem) warmtepomp (2022), zonneboiler met 300L buffervat, pelletkachel en 36 zonnepanelen. Volledig gasloos dus!

Snel last van koude voeten? Daar hoef je hier niet bang voor te zijn, de gehele woning, inclusief bijkeuken is voorzien van vloerverwarming, welke apart, per kamer te reguleren is. Leuk detail, deze zorgt ook voor koeling in de zomer!

Aan ruimte geen gebrek! Met zijn 169m2 woonoppervlak is er voor iedereen wel een plekje te vinden en is de woning voor jong en oud geschikt! De woning is voorzien van 6 werk/ slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Wil je de woning levensloopbestendig maken? De huidige bijkeuken is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, dus met een cosmetische ingreep kan hier eenvoudig een slaapkamer en badkamer gerealiseerd worden. Echter een praktijk, salon of kantoor voor een aan huis gebonden beroep, behoort ook tot de mogelijkheden!

Benieuwd naar de indeling? Ik neem je graag mee voor een rondje!
Via de oprit kom je uit bij de entree van de woning. Je hebt de keus, ga je via de voordeur of kom je 'achterom' via de bijkeuken.
De hal, het centrale punt van de woning, geeft naast de bijkeuken ook toegang aan het toilet, de werkkamer en de woonkamer. Ook is hier de garderobe en de meterkast gesitueerd, met de trapopgang naar de verdieping.

De werkkamer is een heerlijke plek voor de thuiswerkers, maar kan ook als slaapkamer fungeren of speel-game kamer voor de kinderen!
De riante woonkamer is tuingericht, voorzien van openslaande deuren en door de vele raampartijen zeer licht te noemen! Tijdens de koude dagen kun je hier ook genieten van de behaaglijke warmte van de pelletkachel.

De ruime woonkeuken ligt aan de voorzijde van de woning. Hier is plek genoeg voor een enorme eettafel, waar je met vrienden en/of familie avonden heerlijk kunt tafelen. De keukenopstelling is ook van alle gemakken voorzien zoals een inductie kookplaat, oven, een vaatwasser, afzuigkap en koelkast.

De bijkeuken is voorzien van een grote vaste kast en tevens bevinden zich hier de witgoedaansluitingen. De bijkeuken heeft zowel dubbele deuren naar de voorzijde van de woning, als een loopdeur naar de achtertuin.

Terug naar de hal gaan wij naar de verdieping. De overloop geeft toegang aan maar liefst 5, ruim bemeten slaapkamers, het separate toilet en de badkamer. Nog even een kleine reminder; ook hier is vloerverwarming aanwezig en apart, per kamer te reguleren!
De eigentijdse badkamer is voorzien van een doucheruimte, wastafel met meubel en een ligbad. En met een groot gezin is een apart toilet wel zo fijn! De technische ruimte is ook op deze verdieping aanwezig. En via de vlizotrap op de overloop bereik je de bergzolder, ideaal voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks gebruikt.

En last but not least, de zonovergoten tuin op het zuiden. Een zeer fijne plek, welke zeer veel privacy biedt en waar ieder seizoen wat gebeurt en die met liefde door de huidige eigenaren is verzorgd. In de tuin is een sproei installatie aangelegd en is van afstand bedienbaar. Je kunt dus met een gerust hart op vakantie gaan en van afstand je tuin besproeien! Wel oppassen dat de buren niet buiten zitten, maar dit kun je in de gaten houden met het camera systeem welke rondom de woning is aangelegd.

Ook zijn er 2 houten bergingen aanwezig, de fietsenberging (11m2) is aangrenzend aan de woning gebouwd. De andere berging (12m2), is aangrenzend aan de overkapping, welke handig is voor het opbergen van (tuin) gereedschap.

De absolute eyecatcher van de tuin? De riante overkapping met kachel: de perfecte setting voor bruisende avonden met vrienden en familie. Heerlijke vakantiesferen in je eigen tuin. Dit maakt het plaatje helemaal af!

Dit alles is gelegen in de populaire en groene wijk Alteveer. De huidige bewoners hebben de afgelopen 20 jaar mogen ervaren hoe fijn deze wijk is vanwege de gemoedelijke sfeer, korte afstand tot het centrum en ruim aanbod in scholen en kinderopvang. Niet voor niets dat zij, in combinatie met het plezier dat het leven in de stad Ommen te bieden heeft, hun kinderen hier met veel plezier hebben zien opgroeien.
Je dag starten met een heerlijke wandeling? Vanuit de wijk loop je direct het Ommerbos in. Ook is het station met de verbinding naar Emmen en Zwolle op fietsafstand te bereiken.

Hoe deze woning er straks van binnen precies uitziet? Dat is aan jou. Maar op het gebied van energiebesparende voorzieningen ben je klaar voor de toekomst!

Hieronder de kenmerken én extra bijzonderheden op een rij:
-Bijna energieneutrale woning, volledig gasloos gebouwd in 2003
-Voorzien van een nieuwe (bodem) warmtepomp uit december 2022
-Een zonneboiler met 300L buffervat, pelletkachel en 36 zonnepanelen
-Energielabel A+++
-De woning is altijd zeer goed onderhouden
-Er is een waterontharder
-Camera systeem rondom de woning
-Tuin op het zuiden met veel privacy
-Sproei installatie met grondwater systeem en vanaf afstand bedienbaar
-Voorzien van een grijswatersysteem
-Volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
-De boeidelen zijn uitgevoerd in kunststof

Eigenlijk is het teveel om op te noemen! Je moet deze fraaie woning met al zijn bijzondere kenmerken komen voelen en ervaren.
Heb je hiervoor belangstelling? Neem gerust contact op voor een bezichtiging.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit