Kooikerstraat 15, Dalfsen

519.500 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Kooikerstraat 15
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 KD
  • Bouwjaar 2010
  • Volume 632 m³
  • Prijs 519.500 k.k.
  • Perceeloppervlakte 250 m²
  • Woonoppervlakte 154 m²
  • Tuinoppervlakte 77 m²
  • Tuinligging Oost
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Tuingericht wonen, in deze prachtige, onderhoudsarme en optimaal geïsoleerde woning, gelegen in de heerlijke groene en kindvriendelijke wijk Gerner Marke! Wie wil dat nou niet?

Het klinkt als een cliché, maar deze woning is werkelijk instap klaar te noemen. De gekozen stijl van de woning komt tot in de kleinste details terug. Er is overal aan gedacht. Dit huis voelt absoluut als een warme jas en met inbreng van je eigen spulletjes, kun je hier heel snel je thuis van maken!

Nieuwsgierig geworden naar de indeling? Lees dan snel verder!
Vanaf de oprit met carport, kom je binnen in de sfeervolle hal met garderobe, trapopgang, meterkast en toiletruimte. De moderne en ruime keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is van alle gemakken voorzien zoals een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, een oven, een vaatwasser en koelkast. En door de vele kast- en werkruimte wordt iedere thuiskok hier toch blij van?

De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen met zicht op de tuin, welke middels openslaande deuren te bereiken is. Een ideale plek om tot rust te komen, met vrienden te borrelen of een goede film te kijken.

Terug naar de hal vinden wij daar tevens nog de toegang naar de inpandige berging. Deze is ook volledig geïsoleerd, voorzien van krachtstroom (380V) en koud- en warm water. Deze ruimte kan dus ook goed gebruikt worden als speelkamer of werkkamer. Tevens is hier een loopdeur naar de achtertuin aanwezig.

Via de trapopgang komen wij uit op de eerste verdieping. Deze verdieping is nu voorzien van twee royale slaapkamers, maar de volgens bouw geplande twee slaapkamers aan de achterzijde, zijn op dit moment samengevoegd tot één grote slaapkamer. Omdat bij de bouw wel de oorspronkelijke uitgetekende ramen/ deuren intact zijn gebleven is deze slaapkamer eenvoudig terug te brengen naar twee, voor b.v. kinderkamers.
De slaapkamer aan de voorzijde is dan goed te gebruiken als ouderslaapkamer. Ruimte genoeg!
De parel van de verdieping is met recht de zeer ruime en elegante badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel en een 2e toilet.

Middels een vaste trap bereiken wij de tweede verdieping. Deze is in 2018 volledig verbouwd en optimaal ingedeeld in twee ruime slaapkamers met een Velux dakraam en een separate wasruimte met de aansluitingen voor het witgoedapparatuur.
Ook is er veel bergruimte aanwezig in de voorste slaapkamer.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het oosten en onderhoudsvrij aangelegd. Je kunt hier 's morgens genieten van de vroege zonnestralen met je eerste kop koffie van de dag of een lekker ontbijtje, máár door de diepte heb je achterin de tuin op mooie zomerdagen overdag ook nog de zon.

Omgeving:
De woning is gebouwd in 2010 en gelegen in de wijk Gerner Marke. Deze wijk kenmerkt zich door het vele groen en is ruim opgezet.
Voor kinderen is er een enorm speelveld met speeltoestellen en voetbalveld schuin naast de woning gelegen. Het is leuk voor de allerkleinsten, maar ook de iets oudere kinderen kunnen hier veilig en naar hartenlust spelen!

Diverse basisscholen, het zwembad, de sportvelden en het Gerner bos bevinden zich op loop- en fietsafstand. Het gezellige centrum van Dalfsen, gelegen aan de Vecht, met diverse winkels en horeca gelegenheden, is ook eenvoudig en snel te bereiken per fiets of lopend. Dalfsen heeft goede verbindingen met de omliggende steden. Er zijn bushaltes aanwezig voor het vervoer naar Ommen en Zwolle en het treinstation is op 8 minuten fietsen van de woning gelegen. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Algemeen:
-Goed onderhouden woning en voorzien van energielabel A
-Door het tuingericht wonen, heb je veel privacy.
-Ruime woning met een mogelijkheid tot 5 slaapkamers. Een ideale woning dus voor (grote) gezinnen en/ of thuiswerkers!
-Door de vele raampartijen is de woning zeer licht te noemen.
-Volledig uitgevoerd in kunststof kozijnen met HR++ glas
-Gelegen in een prettige, kindvriendelijke en groene woonomgeving, op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen die Dalfsen te bieden heeft.

Wil je graag deze woning met eigen ogen komen bewonderen? Neem gerust contact op!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit