Gerner Es 12, Dalfsen

625.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Gerner Es 12
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7722 RX
  • Bouwjaar 1969
  • Volume 678 m³
  • Prijs 625.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 1960 m²
  • Woonoppervlakte 153 m²
  • Tuinoppervlakte -
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 2
  • Kamers 6
  • Slaapkamers 5

Over de woning

Levensloopbestendig wonen, met 2 garages, in een heerlijke groene omgeving, maar toch alle voorzieningen binnen handbereik, dit kan aan de Gerner Es 12!

Deze prachtige vrijstaande en uitgebouwde woning, van ruim 150 m2 woonoppervlak en 1960m2 grond is 50 jaar lang met zorg en aandacht bewoond geweest. Nu, na al die jaren, is de woning vrij gekomen voor een nieuwe generatie die er weer een thuis van wil en kan gaan maken.

De woning is altijd goed onderhouden geweest. Het merendeel van de ramen zijn in 2013 vervangen voor HR++ glas, het schilderwerk is altijd netjes bijgehouden, de dakgoten en boeidelen zijn uitgevoerd in kunststof en de gevel is in 2013 na-geïsoleerd. Ook aan de tuin is gedacht, de tuinman was altijd druk in de weer met het behoud van de prachtige bomen, planten en struiken. Nu komt dit uiteraard in de winter niet helemaal tot zijn recht, maar dan heeft de potentiële koper nog een verrassing in de lente/zomer maanden!

Graag neem ik je mee door de woning:
Je komt binnen in de ruime en lichte hal met een imposante vide. Vanuit de hal is het toilet met fonteintje, meterkast en kelderkast te bereiken. Tevens biedt deze ruimte toegang aan diverse vertrekken als de slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer.

Laten we beginnen bij de woonkamer. Deze is voorzien van vele raampartijen, wat het vrije gevoel en wonen in de natuur echt naar binnen haalt. De woonkamer is in 1979 uitgebouwd met een verlaagde, heerlijke zit/studiehoek, welke d.m.v. een schuifpui in directe verbinding staat met het terras. Dit gedeelte van de woonkamer is voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de eethoek is er ook een loopdeur naar de tuin aanwezig. Zodat je op diverse manieren de tuin kunt betreden.

De eenvoudig uitgevoerde keuken is voorzien van een gaskookplaat met oven, koelkast, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken kom je uit in de praktische bijkeuken met witgoedopstelling, ook is hier de CV ketel gesitueerd. In deze ruimte is eveneens een loopdeur naar de tuin aanwezig, wat als achterom ingang wordt gebruikt. Dit kan uiteraard niet ontbreken in een dorp!
De eerste garage bereik je via de bijkeuken. Deze ruimte doet nu dienst als bergruimte, maar kan uiteraard ook als werkkamer of speelkamer worden omgetoverd!

Terug naar de hal, lopen we naar de eerste slaapkamer. Deze is op de begane grond gelegen. Aangrenzend vinden wij de badkamer met ligbad, douchehoek en wastafel met meubel. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

Via de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping. Hier zijn oorspronkelijk 4 slaapkamers gesitueerd. De 2 slaapkamers aan de westzijde zijn op dit moment samengevoegd tot één kamer. Maar omdat alle oorspronkelijke ramen/ deuren nog intact zijn, is deze vrij eenvoudig terug te brengen naar 2. De andere 2 slaapkamers zijn gelegen aan de oostzijde van de woning. Ook is er een separate toiletruimte op de verdieping aanwezig. Om de verdieping compleet te maken biedt de bergkamer/ inloopkast de mogelijkheid tot het plaatsen van een dakkapel, zodat hier wellicht met enige aanpassingen, een 2e badkamer gerealiseerd kan gaan worden.
Alles in ogenschouw genomen, een woning met veel potentie!

De tuin is gelegen op het zuiden, prachtig aangelegd en voorzien van diverse terrassen. Er is voor elk moment van de dag wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. Door het feit dat de omliggende woningen verderop zijn gesitueerd, biedt de achtertuin volledige rust en privacy.
Achterin de tuin bevindt zich ook nog een prieeltje waar men tot de late uurtjes kan genieten van een zomerse avond!

De verrassing van elke klusser of hobbyist is te vinden achterop het perceel! Hier staat nog een ruime houten garage, ideaal voor het opbergen van (tuin)gereedschap, maar ook voor de liefhebber die in alle rust hier zijn passie kan uitvoeren. Daarnaast is er nog een ruime overkapping aanwezig, perfect voor het stallen van een caravan o.i.d.

De woning heeft een prachtige ligging, met aan de voorzijde vrij uitzicht. Binnen een paar minuten loop je de bossen in. Ook is het sportpark en zwembad op loopafstand. Daarnaast is het centrum van Dalfsen, met een ruim winkelaanbod per fiets of voet bereikbaar, evenals de scholen, gezondheidszorg en verenigingen. Het treinstation is op 15 minuten fietsen van de woning gelegen en in de buurt zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle ( A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Wil je elke dag het vakantiegevoel ervaren in deze prachtige omgeving en van de Gerner Es 12 jouw thuis maken? Neem dan snel contact op voor het maken van een afspraak.

Algemeen:
-Prachtige en rustige ligging, op loopafstand van het bos.
-Het perceel is 1960m2 en biedt veel rust en privacy.
-Er rust een recht van overpad op het weggetje om te komen van en te gaan naar de Gerner Es voor de omliggende woningen.
-Goed onderhouden en levensloopbestendige woning.
-Oorspronkelijk voorzien van 5 slaapkamers, ideaal voor grote gezinnen en/ of thuiswerkers.
-Alle voorzieningen van het dorp Dalfsen zijn per fiets of voet goed bereikbaar.
-Voorzien van 2 garages
-De woning is op korte termijn te aanvaarden!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit