Van Ankumspad 10, Dalfsen

399.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Van Ankumspad 10
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 AK
  • Bouwjaar 1992
  • Volume 219 m³
  • Prijs 399.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte -
  • Woonoppervlakte 69 m²
  • Tuinoppervlakte 16 m²
  • Tuinligging West
  • Verdiepingen 1
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2

Over de woning

Iedereen kent deze plek...je loopt in het centrum van Dalfsen, langs de appartementen gelegen aan het 'Van Ankumspad'.
En je denkt, "als later mijn huidige woning te groot wordt, dan is dit het plekje bij uitstek wat ik als mijn nieuwe thuis wil gaan maken". Zijn dit jouw gedachten? Lees dan snel verder!

Dit ruime 3-kamer appartement mèt voortuin, eigen parkeerplaats en berging, bevindt zich op de begane grond van het appartementencomplex 'Van Ankumshof' en is zeer geschikt voor alleenstaanden, senioren en/ of mensen welke slechter ter been zijn. Dit complex is in 1992 gebouwd en altijd uitstekend onderhouden. Het complex bestaat totaal uit 11 appartementen en is voorzien van een gezamenlijke entree met brievenbussen, intercom en afgesloten toegangsdeur. In de centrale hal bevindt zich nog de trapopgang en lift naar de appartementen gelegen op de verdieping.

Het complex is gesitueerd middenin het centrum van het gezellige dorp Dalfsen met een ruim winkelaanbod. Maar doordat het gelegen is in een hofje, biedt het veel privacy.
Tijd om even te ontspannen? Dan kun je terecht bij diverse restaurants gelegen aan de Vecht of een heerlijke wandeling over de dijk met prachtige vergezichten is ook zeker aan te raden! Dit alles op loopafstand van het appartement. Het treinstation bevindt zich op 5 minuten fietsen van het appartement en in de buurt zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 3 minuten rijden afstand.

Graag neem ik je mee naar binnen:
Via de gezamenlijke entree bereik je gelijk aan de rechterkant het appartement. De ruime hal biedt toegang aan alle vertrekken.
Aan de linkerzijde zijn het toilet met fonteintje en de badkamer te vinden, evenals de stookruimte.
De badkamer is zeer ruim te noemen met voldoende bewegingsruimte en voorzien van een douchehoek en wastafel. Tevens zijn hier de witgoedaansluitingen aanwezig. Aan de rechterzijde bevindt zich de eerste slaapkamer en de meterkast. De grootste slaapkamer met een diepe inbouwkast is aan het einde van de hal gelegen evenals de woonkamer.

Door de grote raampartijen is de woonkamer zeer licht te noemen. Ook is er vanuit de woonkamer, d.m.v. een schuifdeur, toegang naar de eigen voortuin. Deze is gelegen op het westen en voorzien van een gezellig terras met mooie beplanting. Daarbij is er ook vrij uitzicht over het hofje met openbaar groen en een speeltoestel voor de (klein)kinderen.

De eenvoudige keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een elektrische kookplaat, oven en afzuigkap.
Via de achterdeur in de keuken bereik je het Kerkenpad. Hier is ook de eigen parkeerplaats gesitueerd en de eigen berging.

Algemeen:
-Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex, in een gunstig en rustig gelegen hofje, in het centrum van Dalfsen en biedt veel privacy.
-Het appartement is voorzien van energielabel B.
-Het appartement is zeer geschikt voor alleenstaanden, senioren en/ of mensen welke slechter ter been zijn.
-De VvE bijdrage betreft € 92,- per maand en er is een actieve en betrokken VvE.
-Het gehele appartement is voorzien van vloerbedekking, welke recent gereinigd is.
-Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.
-Er zijn sfeerbeelden aan de presentatie toegevoegd om een beeld te geven van een andere indeling betreffende de keuken en slaapkamer.

Wil je eens een kijkje komen nemen om te ervaren of dit je nieuwe (t)huis kan gaan worden? Neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit