Van Linghenhof 4, Dalfsen

360.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Van Linghenhof 4
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 XW
  • Bouwjaar 1973
  • Volume 558 m³
  • Prijs 360.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 270 m²
  • Woonoppervlakte 128 m²
  • Tuinoppervlakte 50 m²
  • Tuinligging Oost
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 6
  • Slaapkamers 5

Over de woning

Deze fijne 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de Van Linghenhof. Dit is een doodlopend straatje, gelegen in de groene en kindvriendelijke wijk De Polhaar.
De woning is 50 jaar lang met zorg bewoond geweest, maar het stokje kan worden overdragen aan de jongere generatie. Met de toepassing van enige modernisering, beschikt deze woning over alle 'ingrediënten' voor een fijne eengezinswoning!

De woning is voorzien van 5 slaapkamers, ideaal voor een (groot) gezin en/ of thuiswerker. Maar ook zijn er mogelijkheden om de aangebouwde garage, van maar liefst 31m2, bij de woning te betrekken en aan te passen naar een slaapkamer met aansluitend een badkamer, waardoor de woning ook levensloopbestendig kan worden gemaakt.

Nieuwsgierig naar meer? Graag neem ik je mee voor een rondje door én rondom de woning.
Via de ruime oprit, waar plek is voor meerdere auto's, bereik je het pad naar de voordeur. Je komt binnen in de hal met garderobe, meterkast, toiletruimte met fontein en trapopgang. De woonkamer met sfeervolle gashaard is voorzien van zeer veel lichtinval door de grote raampartijen aan alle zijdes. Tevens geeft de diepe en groene voortuin veel privacy. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Deze is eenvoudig uitgevoerd, maar met inbreng van wat aandacht kan hier een heerlijke plek gecreëerd worden waar elke thuiskok jaloers op zal zijn!

Via een deur in de keuken bereik je de verzorgde achtertuin. De tuin is onderhoudsarm aangelegd met borders, kunstgazon en een terras.

De aangebouwde, zeer ruime garage is zowel vanaf de voorzijde te bereiken, d.m.v. een kunststof, elektrisch bedienbare, sectionaal garagedeur, als mede via de achtertuin. De garage is voorzien van water en elektra en is voor vele doeleinden te gebruiken.

Via de trap in de hal kom je uit op de overloop van de eerste verdieping. Van hieruit bereik je de 4 slaapkamers en de badkamer. De originele badkamer is voorzien van een douchehoek, toilet en een wastafel.

De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken. Op de voorzolder is de CV opstelling gesitueerd, aansluitend kom je uit in de 5e slaapkamer met een Velux dakvenster. Deze ruimte leent zich uitstekend voor het plaatsen van een dakkapel, waardoor er ook de mogelijkheid bestaat van deze ruimte 2 (slaap/werk) kamers te maken. Achter de knieschotten is er veel ruimte voor het opbergen van spullen welke je niet elke dag gebruikt.

Het centrum van Dalfsen is op fietsafstand te bereiken, evenals de scholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport. Het treinstation is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Algemeen:
- In een groene en kindvriendelijke wijk gelegen, dichtbij alle voorzieningen.
- 5 slaapkamers
- Zeer ruime garage, van 31m2, welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.
- Deels voorzien van kunststof kozijnen
- Betimmering dakgoten en windveren in Keralit uitgevoerd (2017)
- Voorzien van gevelisolatie (2012)
- Energielabel C
- Er zijn sfeerbeelden aan de presentatie toegevoegd om een beeld te geven hoe de woning zou kunnen worden.

Wil je wonen in deze rustige en groene woonomgeving en beginnen je handen te jeuken om met wat liefde en aandacht van deze woning je nieuwe (t) huis te maken? Neem dan snel contact op voor het maken van een afspraak!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit