Wevermarke 32, Dalfsen

560.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Wevermarke 32
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 KJ
  • Bouwjaar 2005
  • Volume 626 m³
  • Prijs 560.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 344 m²
  • Woonoppervlakte 151 m²
  • Tuinoppervlakte 140 m²
  • Tuinligging Oost
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Thuiskomen, dat kun je in deze fraaie, onderhoudsarme en optimaal geïsoleerde 2-onder-1-kapwoning gelegen in de nieuwe wijk Gerner Marke!
Deze royale woning is gebouwd in 2005 en voorzien van 4 ruime slaapkamers en een aangebouwde garage. Ideaal dus voor grote gezinnen en/ of thuiswerkers!

Bijzonder is de vrije ligging aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer heb je heerlijk uitzicht op een brede groenstrook, welke in een sfeer van een park is aangelegd met diverse bomen en een schelpenpad. Verder is de woning in 2015 aan de voorzijde voorzien van een stijlvolle erker, wat het huis nog meer karakter en uitstraling geeft!

Graag neem ik je mee naar binnen:
Vanaf de oprit met carport, kom je binnen in de hal met garderobe, trapopgang, meterkast en toiletruimte. Vanuit de hal bereik je de woonkamer, welke door de grote raampartijen zeer licht te noemen is. De erker en de en-suite deuren maken de woonkamer compleet. Het gevoel van een jaren '30 woning, maar dan in een nieuw en modern jasje! De riante woonkeuken is tuingericht en voorzien van openslaande deuren. Hier is plek genoeg voor een enorme eettafel, waar je met vrienden en/of familie avonden heerlijk kunt tafelen. De Bruynzeel keukenopstelling is ook van alle gemakken voorzien zoals een prachtige Boretti 6-pits gasfornuis met oven, een combi magnetron, een vaatwasser, afzuigkap en koelkast. Iedere thuiskok wordt hier toch blij van?

In de aangrenzende praktische bijkeuken bevinden zich de witgoedaansluitingen. Via de bijkeuken kom je vervolgens in de garage. Deze ruime garage kan voor diverse doelen gebruikt worden, heeft een deur naar de achtertuin en openslaande deuren naar de oprit.

Terug naar de hal, nemen wij de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de overloop bereik je de 3 ruime slaapkamers en de moderne badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van grote inbouwkasten met schuifdeuren. De badkamer is uitgevoerd in een eigentijdse kleurstelling en uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet en een wastafel met meubel. Absoluut een heerlijke plek om te ontspannen!
Als wij nog een verdieping omhoog gaan komen wij uit op de overloop van de 2e verdieping. Hier bevindt zich een zeer ruime vaste kast voor het opbergen van spullen. Als wij de hoek omlopen komen wij in de 4e slaapkamer met dubbele dakramen.

De fraaie, brede en diepe achtertuin is gelegen op het oosten. Je kunt hier 's morgens genieten van de vroege zonnestralen terwijl je geniet van je eerste kop koffie van de dag of een lekker ontbijtje, máár doordat de tuin vrij diep is heb je achterin de tuin op mooie zomerdagen ook nog de zon.
De achtertuin is tevens bereikbaar via de zijkant van de woning en is nog voorzien van een praktische houten berging.

De woning is gelegen aan de rand van de populaire, groene en kindvriendelijke woonwijk Gerner Marke. Voor kinderen is er om de hoek van de woning een enorm speelveld met speeltoestellen en een voetbalveld. Het is leuk voor de allerkleinsten, maar ook de iets oudere kinderen kunnen hier veilig en naar hartenlust spelen!

Diverse basisscholen, het zwembad en de sportvelden bevinden zich op loop- en fietsafstand. Het gezellige centrum van Dalfsen, gelegen aan de Vecht, met diverse winkels en horeca gelegenheden, is ook eenvoudig en snel te bereiken per fiets of lopend. Dalfsen heeft goede verbindingen met de omliggende steden. Er zijn bushaltes aanwezig voor het vervoer naar Ommen en Zwolle en het treinstation is op 8 minuten fietsen van de woning gelegen. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Alle bijzonderheden nog even op een rij:
- De woning is gebouwd in 2005 en goed en keurig onderhouden
- Voorzien van energielabel A
- Volledig uitgevoerd in kunststof kozijnen met HR++ glas
- Vrije ligging aan de voorzijde
- Gelegen in een prettige, kindvriendelijke en groene woonomgeving, op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen die Dalfsen te bieden heeft.

Nieuwsgierig geworden en wil je de woning met eigen ogen komen bewonderen? Dit kan! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit