Luukmanserf 40, Dalfsen

640.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Luukmanserf 40
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7722 AC
  • Bouwjaar 1993
  • Volume 636 m³
  • Prijs 640.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 510 m²
  • Woonoppervlakte 154 m²
  • Tuinoppervlakte 240 m²
  • Tuinligging Noord
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 6
  • Slaapkamers 5

Over de woning

Deze goed onderhouden, fraaie vrijstaande woning is aan de rand van het dorp Dalfsen gelegen. De achtertuin is werkelijk prachtig! Hier ervaar je de rust, ruimte en kun je heerlijk onthaasten na een lange dag hard werken.

De huidige bewoners hebben de woning altijd met zorg en aandacht bewoond. Zo hebben ze enkele jaren geleden de badkamer en keuken nog vernieuwd en is de woning buitenom geschilderd. De woning is ook zeer ruim te noemen, met 5 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond) is er genoeg ruimte voor een (groot) gezin en/ of thuiswerkers.

De woning is gelegen in een relatief jonge wijk, met veel groen, rust en ruimte. Voor de kinderen zijn er speeltuintjes, voetbalveldjes maar ook spelen op straat kan hier nog gewoon.
Het centrum van Dalfsen is op fietsafstand te bereiken, evenals de scholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport. Het treinstation is op 15 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle ( A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Graag neem ik je mee door de woning.

Vanaf de oprit met carport kom je binnen in de ruime hal met garderobe, meterkast, toiletruimte met fontein en trapopgang. Aan de linkerkant bevindt zich een slaap/ werkkamer. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en door de vele raampartijen en de sfeervolle erker, is deze zeer licht te noemen. Aan de achterzijde van de woning is de eetkamer met open keuken gesitueerd, een heerlijke plek om met vrienden en familie te tafelen en waar jij je als thuiskok naar hartenlust kunt uitleven!

De moderne keuken met schiereiland is van alle gemakken voorzien, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven. In de aangrenzende praktische bijkeuken bevindt zich de vaatwasser, de huidige bewoners hebben bewust voor meer kastruimte in de keuken gekozen. Dit kan uiteraard naar wens aangepast worden. Tevens zijn ook de witgoedaansluitingen aanwezig in deze ruimte. De deur in de bijkeuken brengt je in de garage. Deze kan voor diverse doelen gebruikt worden.

Via de zeer ruime overloop op de 1e verdieping bereik je de aangrenzende slaapkamers en de badkamer. De 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn op dit moment samengevoegd tot één kamer. Maar omdat alle oorspronkelijke ramen/ deuren nog intact zijn, is deze vrij eenvoudig terug te brengen naar 2. Ook is vanuit deze ruimte het balkon aan de voorzijde te bereiken. De 3e slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en op de bijkeuken/ garage bevindt zich de 4e slaapkamer met ruime tweede overloop.

Zoek je een plek om te ontspannen? Dit kan in de moderne badkamer, welke is voorzien van een ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafel met meubel.

Via de vlizotrap op de overloop bereik je de bergzolder, ideaal voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks gebruikt.

De heerlijke vrij gelegen tuin is speels aangelegd met diverse terrassen. De tuin is gelegen op het noorden, maar omdat deze diep is, heb je achterin de tuin vrijwel altijd de zon. Tevens is er langs de garage een achterom ingang aanwezig.

Algemeen:
-Totaal voorzien van 5 slaapkamers.
-De woning biedt veel leefruimte, zeer interessant dus voor thuiswerkers en/ of (grote) gezinnen.
-Volledig geïsoleerd, voorzien van energielabel B.
-De woning is goed onderhouden.
-Er is een waterontharder aanwezig en deze zal achter blijven. Je hebt zo geen last meer van kalkaanslag en dit is
uiteraard ook zeer goed voor het behoud van je huishoudelijke apparaten.
-Voorzien van een moderne keuken en badkamer.
-Prettige en groene woonomgeving, op fietsafstand van alle voorzieningen die Dalfsen te bieden heeft.

Is dit alles wat je zoekt in jouw nieuwe (t)huis? Kom snel kijken en ervaar zelf de ruimte en de gezellige sfeer van deze woning!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit