Rynoldingstraat 7, Dalfsen

350.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Rynoldingstraat 7
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 BP
  • Bouwjaar 1964
  • Volume 345 m³
  • Prijs 350.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 135 m²
  • Woonoppervlakte 92 m²
  • Tuinoppervlakte 60 m²
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Wat een plaatje is dit! Op loopafstand van het centrum, in de oude kern van het dorp Dalfsen, staat deze zeer goed onderhouden tussenwoning te koop, met maar liefst 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden!

De woning is ruimer dan de voorkant doet vermoeden, door de realisatie van een vaste trap naar de 2e verdieping en de dakopbouw, is er een prettige 2e verdieping ontstaan met een mooie 4e slaap/ werkkamer. Tevens zijn ook gedacht aan de energiebesparende voorzieningen, de woning is voorzien dak,- muur,- en vloerisolatie en volledige dubbele beglazing (m.u.v. het toiletraampje).

De Rynoldingstraat is een rustige en breed opgezette straat met veel groen en op loopafstand van het gezellige centrum van Dalfsen met een groot winkelaanbod. Alle overige dagelijkse voorzieningen zoals basisscholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport zijn op korte afstand gelegen. Even ontspannen? Een hapje en drankje kan bij diverse restaurants gelegen aan de Vecht, welke ook op loopafstand van de woning zijn gesitueerd.

Het treinstation bevindt zich op 5 minuten fietsen van de woning en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Nieuwsgierig naar de indeling? Ik vertel je er snel meer over!
Je komt binnen in de hal, hier is de sfeer en stijl van de woning al goed waarneembaar! In de hal bevindt zich het moderne toilet, meterkast, garderobe, kelderkast en trapopgang. Via de deur aan de rechterzijde kom je binnen in de fijne en lichte woonkamer. Aan de voorzijde is het zitgedeelte gesitueerd, met uitzicht op de straat, middels schuifpui aan de achterzijde bereik je de zonnige tuin. In de uitbouw, bevindt zich de moderne half open keuken welke voorzien is van inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, maar ook veel kastruimte. De hobby kok kan zich hier naar hartenlust uitleven! Vanuit de keuken is er ook nog een deur naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn 3 goede slaapkamers gesitueerd. Vanaf één slaapkamer is het dakterras te betreden. Een leuke plek voor een kop koffie met uitzicht richting het dorp, maar deze plek kan ook heel praktisch zijn voor het drogen van de was. De moderne badkamer heeft alles wat je nodig hebt, een goede doucheruimte, wastafel met meubel en toilet, tevens is deze ruimte voorzien van vloerverwarming en een designradiator.

De vaste trap naar de 2e verdieping is echt de verrassing van het huis. Op de overloop bevindt zich de CV opstelling en daarna kom je op de 4e slaap/ werkkamer. Tevens is er op deze verdieping nog opbergruimte achter de schotten.

Last but not least, de tuin:
De onderhoudsvrije en verzorgde tuin is gelegen op het zuiden. Er zijn prachtige borders aangelegd met kleurrijke Hortensia's en een mooi terras om tot de late uurtjes te tafelen of te borrelen met vrienden, familie of de gezellige buren! De tuin geeft tevens toegang tot de praktische berging en er is een achterom ingang aanwezig.

Nog even alle hoogtepunten op een rij:
- Zeer goed onderhouden en werkelijk instapklaar!
- Energielabel C, voorzien dak,- muur,- en vloerisolatie en volledige dubbele beglazing (m.u.v. het toiletraampje).
- Op loopafstand gelegen van het centrum van Dalfsen, met alle voorzieningen.
- Voorzien van een moderne keuken, toiletruimte en badkamer.
- De tuin is gelegen op het zuiden.
- Er is een vaste trap naar de 2e verdieping met 4e slaap/ werkkamer.

Kortom een woning welke voor diverse doelgroepen interessant kan zijn! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit