Merellaan 3, Nieuwleusen

450.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Merellaan 3
  • Stad Nieuwleusen
  • Postcode 7711 LJ
  • Bouwjaar 1980
  • Volume 634 m³
  • Prijs 450.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 585 m²
  • Woonoppervlakte 134 m²
  • Tuinoppervlakte -
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 2
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3

Over de woning

Deze goed onderhouden, levensloopbestendige woning met een perceel van 585m2 grond, is gelegen in een groene en rustige wijk van het gezellige en gemoedelijke dorp Nieuwleusen. Alle voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand te bereiken. De N377, de verbindingsweg naar Zwolle en de A28, is op een paar
minuten rijden van de woning gelegen.

Vanwege de indeling is de woning voor vele doelgroepen geschikt. Door de slaapkamer en extra badkamer op de begane grond is deze woning ideaal voor senioren of mensen die slechter ter been zijn. Mede door de ruime inpandige garage met vliering kan de woning ook goed gebruikt worden voor een werkruimte, kantoor aan huis of het uitoefenen van hobby's.

Graag neem ik je mee door de woning:
Vanaf de oprit met carport kom je binnen in de ruime hal met garderobe, meterkast, toiletruimte met fontein en trapopgang. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een prachtige Amerikaans eiken vloer. De eigentijdse dichte keuken, met een deur naar de tuin, is voorzien van inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser en veel kastruimte. Via de hal bereik je de eerste slaapkamer met eigen badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche en wastafel met meubel. Aansluitend aan de hal bevindt zich de bijkeuken met het witgoedapparatuur. Daarachter is de ruime inpandige garage gelegen. Deze ruimte is voorzien van elektra, verwarming en wateraansluiting en kan nog volledig naar wens worden ingericht. In de garage is een trapopgang naar de vliering, ideaal voor het opbergen van niet alledaags spullen!

Via de trapopgang in de hal bereik je de ruime overloop. Op deze verdieping bevinden zich naast de 2e en 3e slaapkamer, ook een separaat toilet, een eenvoudige badkamer met douche en wastafel, een inbouwkast en een kleine bergruimte met de CV opstelling.

Weer terug naar beneden is via de keuken óf de garage de tuin bereikbaar. Deze prachtig aangelegde en verzorgde tuin is gelegen op het zuidoosten. De tuin biedt voldoende privacy en is tevens voorzien van een tuinhuis met een open veranda. Zie jij jezelf hier al heerlijk zitten en genieten van een zomerse avond? Daarnaast is het onder de overkapping of op andere plekken in de tuin overigens ook goed toeven! De kleurrijke rozenstruik en de hortensia's komen al mooi in bloei!

De Merellaan is gelegen in een wijk met veel openbaar groen waar rust en ruimte centraal staat. Dit alles op korte afstand gelegen van alle voorzieningen die Nieuwleusen te bieden heeft. Nieuwleusen is een levendig dorp met diverse winkel- en horecagelegenheden. Daarnaast is er een ruim aanbod aan scholen en
sportgelegenheden

Alle bijzonderheden nog even op een rij:
-Goed onderhouden en levensloopbestendige woning voorzien van 2 badkamers.
-De woning is voor vele doelgroepen geschikt.
-Gelegen op een ruim perceel van 585m2 grond.
-In een groene en prettige woonomgeving gelegen, dichtbij alle voorzieningen.
-De woning is op korte termijn te aanvaarden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een kijkje komen nemen? Maak dan snel een afspraak.

De vraagprijs van € 450.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit