Barbierlaan 8, Dalfsen

425.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Barbierlaan 8
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 KT
  • Bouwjaar 2009
  • Volume 629 m³
  • Prijs 425.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 333 m²
  • Woonoppervlakte 133 m²
  • Tuinoppervlakte 132 m²
  • Tuinligging Oost
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

In de geliefde en groene wijk Gerner Marke staat deze verassende, ruime, onderhoudsarme hoekwoning van maar liefst 629m3! De woning is in 2016 uitgebouwd en voorzien van een volledig geïsoleerde garage met kap. Dit biedt vele mogelijkheden voor een groot gezin en/ of thuis werken. Maar ook zijn er mogelijkheden om de garage bij de woning te betrekken en aan te passen naar een slaapkamer met aansluitend een badkamer, waardoor de woning ook levensloopbestendig kan worden gemaakt.

De wijk Gerner Marke is een ruim opgezette en kindvriendelijke buurt. Voor de kinderen is er tegenover de woning een speelveld met speeltoestellen en voetbalveld gelegen. Het is leuk voor de allerkleinsten, maar ook de iets oudere kinderen kunnen hier veilig en naar hartenlust spelen!
Het centrum van Dalfsen is op fietsafstand te bereiken, evenals de scholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport. Het treinstation is op 8 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Graag neem ik je mee door de woning:
Je komt binnen in de ruime hal met garderobe, meterkast, toiletruimte met fontein en trapopgang. Vanuit de hal bereik je de tuingerichte woonkamer en open keuken. De keuken is straatgericht en voorzien van inbouwapparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte en magnetron/oven combinatie) en in een praktische hoekopstelling uitgevoerd. De woonkamer met zit- en eetgedeelte, heeft een enkele tuindeur aan de ene zijde en aan de andere zijde openslaande tuindeuren. Deze geven toegang aan de fraai aangelegde achtertuin.

Via de trapopgang in de hal bereik je de ruime overloop. Door de opbouw van de garage zijn er 4 ruime slaapkamers ontstaan. Tevens is er ook een separate wasruimte met berging en een ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel met meubel en een 2e toilet.
Tevens is er vanuit de overloop én vanuit de ouderslaapkamer toegang tot de dubbele vliering met vlizotrap.

De aangebouwde ruime garage is via de achtertuin te bereiken. Voorzien van elektra, water en verwarming. Achterin de garage bevindt zich nog een keukenblok.

De achtertuin is gelegen op het oosten en is in 2019 volledig nieuw aangelegd. De tuin biedt voldoende privacy en is tevens voorzien van een tuinhuis met een open veranda. Zie jij jezelf hier al heerlijk zitten en genieten van een zomerse avond?

Alle bijzonderheden op een rij:
- De oorspronkelijke woning is volledig uitgevoerd in kunststof met HR+ beglazing. De Velux dakvensters en de dakkapel op de garage zijn uitgevoerd in hout.
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A.
- Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke wijk Gerner Marke.
- Voor vele doelgroepen geschikt. Zowel starters, gezinnen, thuiswerkers en senioren zullen zich snel thuis voelen in deze woning.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een kijkje komen nemen? Maak dan snel een afspraak.

De vraagprijs van € 425.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit