Agnietenhof 4, Dalfsen

350.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Agnietenhof 4
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 EN
  • Bouwjaar 1973
  • Volume 513 m³
  • Prijs 350.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 225 m²
  • Woonoppervlakte 135 m²
  • Tuinoppervlakte 81 m²
  • Tuinligging Oost
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 6
  • Slaapkamers 5

Over de woning

Wil jij in het leukste en gezelligste hofje van Dalfsen wonen? Waar de buren er écht voor je zijn en saamhorigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan? Dan is deze 2-onder-1-kapwoning met maar liefst 5 volwaardige slaapkamers wat voor jou!

De woning verkeert in een goede staat en is de afgelopen 40 jaar met zorg bewoond geweest. Enkele jaren geleden is de oorspronkelijke garage deels bij de woning getrokken. Het andere gedeelte is als berging in tact gebleven, wat erg praktisch is voor het stallen van de fietsen, (tuin) gereedschap etc. Maar een praktijkruimte of kantoor aan huis is hier tevens goed mogelijk.
Ook aan de energiebesparende maatregelen zijn gedacht; de woning is volledig voorzien van dubbele beglazing, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en 8 zonnepanelen (2013). De inpandige berging heeft in 2001 een nieuw dak gekregen, waarbij deze gelijktijdig is geïsoleerd.

De Agnietenhof is een hofje gelegen in de wijk Polhaar. De kinderen kunnen hier naar hartenlust op straat spelen. Daarnaast zijn er in de wijk ook speeltuintjes en trapveldjes aanwezig, deze zijn vanuit het hofje te bereiken zonder dat ze ook maar een weg over hoeven te steken. Parkeren kan voor één auto op eigen terrein, maar in het hofje is er ook voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het centrum van Dalfsen is op fietsafstand te bereiken, evenals de scholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport. Het treinstation is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de vernieuwde verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Graag nemen wij je mee door de woning:
Vanuit de voortuin met oprit kom je binnen in de ruime vernieuwde hal. Hier bevindt zich de garderobe, trapopgang, meterkast en toegang naar het moderne toilet met fontein. De hal en toiletruimte zijn voorzien van een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming. De inpandige berging is via de hal te bereiken en heeft tevens een loopdeur naar de achtertuin. De Z-vormige woonkamer is voorzien van een mooie massief Inlandseiken houten vloer en heeft door de vele raampartijen prachtig lichtinval. Ook is er een praktische trapkast aanwezig. De dichte eigentijdse keuken is in 2004 vernieuwd en voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de keuken is er een loopdeur naar de achtertuin.

Via de trapopgang in de hal bereik je de overloop van de eerste verdieping. De overloop is ruim en geeft toegang aan de 4 slaapkamers en de badkamer.
Vanuit één slaapkamer is het balkon aan de voorzijde van de woning te betreden. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van een doucheruimte, 2e toilet en wastafel. Tevens zijn de aansluitingen voor het witgoedapparatuur in de badkamer aanwezig.

De tweede verdieping is via een vaste, dichte trapopgang te bereiken. Op de voorzolder zijn de CV opstelling en omvormer gesitueerd. Vanuit de voorzolder kom je uit in de 5e slaapkamer met dakraam en vaste inbouwkasten.

De achtertuin van de woning is op het oosten gelegen. De tuin heeft een verzorgde uitstraling en is voorzien van een achterom ingang.

Algemeen:
- Gelegen in een kindvriendelijk en gezellig hofje, op korte afstand van alle voorzieningen.
- De woning is voorzien van 5 volwaardige slaapkamers.
- Het schilderwerk aan de buitenzijde wordt elk jaar door een erkend schildersbedrijf bijgehouden.
- De woning is voorzien van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, volledig dubbele beglazing en 8 zonnepanelen.
- Altijd met zorg en aandacht bewoond geweest.
- Op korte termijn te aanvaarden.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al helemaal in de Agnietenhof wonen? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

De vraagprijs van € 350.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit