Camerlinkstraat 14, Dalfsen

315.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Camerlinkstraat 14
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 EK
  • Bouwjaar 1971
  • Volume 437 m³
  • Prijs 315.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 172 m²
  • Woonoppervlakte 135 m²
  • Tuinoppervlakte 90 m²
  • Tuinligging Noord
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Wat een prachtige woning is dit! Wil je zo je spullen verhuizen en heb je geen zin of tijd om te klussen? Lees dan gauw verder!

In de groene en kindvriendelijke wijk De Polhaar staat deze goed onderhouden, VOLLEDIG GEMODERNISEERDE, tussenwoning. Door het vrije uitzicht biedt deze woning zowel voor- als achter veel privacy. Achter de woning is een ruim openbaar parkeerterrein met tevens speel attributen voor de kinderen. En met de basisscholen en trapveldjes om de hoek én het verenigingsleven en sport dichtbij maakt het een ideale woonomgeving voor de kleintjes onder ons! Maar ook voor de volwassenen is er van alles in de omgeving, zo is het centrum van Dalfsen, met een ruim winkel- en horeca aanbod, op loop-en fietsafstand te bereiken, evenals de gezondheidszorg. Het treinstation is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. De Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen is op 2 minuten rijden.

Graag neem ik je mee door de woning:
Je komt binnen in de hal met de trapopgang, hier vind je tevens de vernieuwde meterkast en het moderne toilet met fonteintje. Via de deur links kom je uit in de lichte en ruime woonkamer met nieuwe kunststof achter pui. De oorspronkelijke tussenmuur van de keuken/ woonkamer is door de huidige bewoners verwijderd, zodat er een goede leefruimte ontstaat én er een moderne nieuwe keuken geplaatst kon worden. Deze luxe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als een combimagnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Tevens is de gehele begane grond vloer voorzien van een mooie laminaat vloer met vloerverwarming.

Via de trap in de hal kom je uit op de eerste verdieping. Hier zijn 3 ruime slaapkamers gesitueerd en de badkamer. De verdieping is ook voorzien van een mooie laminaat vloer en op twee slaapkamers zijn nieuwe inbouwkasten gerealiseerd. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet met toiletdouche, wastafel met meubel en designradiator.

Via een afgesloten trapopgang bereik je de ruime 2e verdieping. Tijdens de verbouwing in 2014 is zowel aan de voor- en achterzijde een kunststof dakkapel geplaatst wat zorgt dat dit een fijne en ruime ruimte is geworden. Tevens is deze verdieping voorzien van een laminaatvloer. Op de overloop is de wasruimte aanwezig met de CV opstelling. Over de gehele breedte van de woning is er bergruimte achter de knieschotten, voor het opbergen van niet alledaagse spullen. Vanuit de overloop bereik je de 4e slaapkamer. Mocht het nodig zijn, kun je deze kamer vrij eenvoudig opdelen in 2 slaapkamers, zodat er 5 slaapkamers ontstaan.

Dan gaan wij door naar buiten:
De onderhoudsvrije achtertuin is te bereiken via de loopdeur in de keuken. Achter in de tuin is een stenen berging met overkapping aanwezig.
Deze berging is erg praktisch voor het stallen van de fietsen, motor, (tuin) gereedschap etc. Tevens is er een achterom ingang en de woning grenst met de achterzijde aan een plein waar auto's kunnen parkeren en de kinderen kunnen spelen.

De verkopers zijn klaar voor de volgende stap, maar ze willen wel heel graag dat de woning in goede handen terecht komt!
Interesse om dit stokje over te nemen? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Nog even enkele feiten op een rij:
- In een zéér goede conditie en kan bestempeld worden als instap klaar.
- Moderne keuken, badkamer en toiletruimte
- Meterkast en CV ketel zijn ook in 2014 vernieuwd
- Energielabel B
- In een groene en kindvriendelijke woonomgeving gelegen, dichtbij alle voorzieningen wat Dalfsen te bieden heeft.
- Aanvaarding 30-06-2022 ( i.v.m. oplevering van de nieuwbouwwoning)

De vraagprijs van € 315.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit