Stickerstraat 16, Dalfsen

275.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Stickerstraat 16
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 DP
  • Bouwjaar 1971
  • Volume 435 m³
  • Prijs 275.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 152 m²
  • Woonoppervlakte 130 m²
  • Tuinoppervlakte 60 m²
  • Tuinligging Oost
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

STARTERS én GEZINNEN OPGELET! Deze leuke en in goede conditie verkerende tussenwoning is op zoek naar een nieuwe eigenaar!

De woning verkeerd in een goede staat en vooral de begane grond is zeer sfeervol te noemen. De huidige eigenaar heeft prachtige karakteristieke suite deuren geplaatst met in de eetkamer een sfeerhaard. Heerlijk lang tafelen met vrienden...en de kinderen? Deuren dicht en die kunnen zich vermaken in de woonkamer!
Ook aan de energiebesparende maatregelen zijn gedacht; de woning is volledig voorzien van hard houten kozijnen met dubbele beglazing en er is muur- en vloerisolatie aanwezig. Ook zijn er 15 zonnepanelen op het dak, wat zorgt voor lagere energielasten.

De woning is een ideaal voor starters, maar met een kinderspeelplaats en speelveld achter de woning is het voor gezinnen ook een perfecte woning.
Het centrum van Dalfsen is op fietsafstand te bereiken, evenals de scholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport. Het treinstation is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de vernieuwde Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Loop je mee?
We komen binnen in de hal met trapopgang en meterkast. De hal biedt tevens toegang aan het toilet met fonteintje. Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer met suite deuren. Door de indeling van de voortuin en het feit dat er niet direct achter de woning huizen staan gesitueerd, heb je veel privacy.
De dichte nette keuken bevindt zich aansluitend aan de woonkamer, welke een loopdeur naar de tuin heeft.

Via de vaste trap in de hal komen wij uit op de overloop van de eerste verdieping. Hier zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig en een badkamer. De badkamer is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en voorzien van een douche hoek, wastafel en toilet. Op de overloop is nog een grote bergkast gesitueerd en in de 2 grootste slaapkamers zijn er ook praktische inbouwkasten.

Ook de tweede verdieping is met een vaste trap te bereiken. Op de voorzolder is er plaats voor het witgoedapparatuur, evenals de CV opstelling en de mechanische ventilatie. Achter de knieschotten is er veel ruimte voor het opbergen van spullen. Vanuit de voorzolder kom je uit in de 4e slaapkamer met dakraam.

De tuin is gelegen op het oosten en voorzien van een overkapping en een vrijstaande stenen berging. Deze berging is erg praktisch voor het stallen van de fietsen, motor, (tuin) gereedschap etc. Tevens is er een achterom ingang en de woning grenst aan de achterzijde aan een plein waar auto's kunnen parkeren en de kinderen kunnen spelen.

Algemeen:
- Leuke woning, ideaal voor starters én gezinnen
- 4 volwaardige slaapkamers
- Gelegen in een ruim opgezette, kindvriendelijke en groene straat dichtbij alle voorzieningen
- 15 zonnepanelen
- Op zeer korte termijn te aanvaarden

De vraagprijs van € 275.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Interesse in een bezichtiging? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit