Rondweg 1, Dalfsen

425.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Rondweg 1
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 AA
  • Bouwjaar 1966
  • Volume 491 m³
  • Prijs 425.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 570 m²
  • Woonoppervlakte 138 m²
  • Tuinoppervlakte -
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

WONEN MET EEN FANTASTISCH UITZICHT OVER DE BELLINGERWEER, DIT IS EEN BUITENKANS!
Omgeven door een prachtige tuin ligt deze goed onderhouden, 2-onder-1-kapwoning mét garage aan de rand van het dorp Dalfsen, op loopafstand van het gezellige centrum met een breed winkelaanbod. Alle overige dagelijkse voorzieningen zoals basisscholen, NS-station, gezondheidszorg, verenigingen en de sport zijn op korte afstand gelegen. Even ontspannen? Een hapje en drankje kan bij diverse restaurants gelegen aan de Vecht, welke ook op loopafstand van de woning zijn gelegen.

De woning kijkt uit over de Bellingeweer met aangrenzend de Vecht. Een mooi stukje natuur van Dalfsen waar men heerlijk kan fietsen en wandelen en op een zomerse dag kan vertoeven op het strandje en een frisse duik kan nemen. Pootje baden, zwemmen, lekker dobberen of gewoon zonnen in de Vecht en dit allemaal op loopafstand van wellicht jouw nieuwe woning!

De woning is gelegen op een ruime kavel van 570m2 eigen grond. Daarnaast is er over de gehele breedte van de voortuin (5m vanaf de stoep) een stuk tuingrond in bruikleen van de gemeente. De tuin is zeer verzorgd aangelegd en is ook met liefde door de eigenaren onderhouden. Er zijn diverse terrassen aanwezig waar je elk moment van de dag, naar wens, van de zon of schaduw kunt genieten én niet te vergeten ook veel privacy hebt. Er groeien prachtige bloemen en struiken en laten wij het pareltje van de man des huizes niet vergeten; de moestuin. Heerlijk vers fruit als appels, peren, perzikken, diverse soorten bessen en aardbeien in overvloed. Maar ook verse groenten als wortels, sla, prei, doperwten én kruiden als bieslook en rozemarijn hoef je niet voor naar de groenteboer maar komt gewoon uit eigen tuin! En de grote verrassing; het blijft allemaal achter!

Naast al deze heerlijkheden in de tuin, ook nog elke ochtend een verse eitje? Dat kan, de kippenren is al aanwezig! En is de moestuin nog niet voldoende voor je? In de tuin is ook een kas (7m2) voor het verbouwen van ander groente en fruit.
En denk je nu; maar waar moet ik al het (tuin) gereedschap laten? Er is een houten berging (10m2) en een garage (19m2) aanwezig.

Graag neem ik je mee naar binnen: Je komt binnen via de voordeur. Vanuit de voordeur bereik je een ruime hal. De hal geeft toegang tot het moderne toilet met fonteintje, trapkast en kelderkast. Als wij rechtdoor gaan komen wij uit in de woonkeuken. De keuken (2010) is gesitueerd in de uitbouw en uitgevoerd in een lichte, eigentijdse uitvoering en biedt voldoende mogelijkheden voor de hobby kok. Tevens is hier vloerverwarming aanwezig. Achter de keuken is een praktische bijkeuken met de opstelling voor het witgoed apparatuur en een loopdeur naar de tuin. Vanuit de keuken is de woonkamer toegankelijk. Als de herfst is ingetreden, kijk je vanuit de woonkamer direct op de Bellingeweer! Uniek! De woning wordt volledig verwarmd middels een HR CV ketel en radiatoren, maar er is in de woonkamer ook nog een gaskachel aanwezig. Dit geeft tijdens de wintermaanden een heerlijk knus gevoel. Bij de eethoek is een nieuwe schuifpui gerealiseerd om het heerlijke buitengevoel naar binnen te halen.
We gaan weer terug naar de hal, waar de trapopgang naar de eerste verdieping aanwezig is. Je bereikt hiermee de grote overloop welke toegang biedt aan 3 ruime slaapkamers. De oude badkamer is omgebouwd tot een inloopkast en in 2010 is er een nieuwe moderne badkamer gerealiseerd. De badkamer is voorzien een douchehoek, toilet,en wastafel met meubel, ook is hier vloerverwarming aanwezig.
Door het realiseren van een vaste trap naar de 2e verdieping is er ook een volwaardige en bruikbare ruimte ontstaan. Op de voorzolder is een werkruimte aanwezig met tevens de CV opstelling en bergruimte. Daarachter is de 4e slaapkamer met een groot dakraam.

Algemeen:
-Prachtige en unieke ligging met uitzicht over de Bellingeweer
-Goed onderhouden, in 2010 gerenoveerd en gemoderniseerd
-Energielabel B
-Hard houten kozijnen met HR glas
-Schilderwerk uitgevoerd in 2019 door een erkend bedrijf
-Nieuwe groepenkast en leidingen
-Aan de rand van het dorp, op loopafstand van alle voorzieningen

Eigenlijk is alles teveel om op te noemen en moet je écht de plek en de woning zelf komen bezichtigen en ervaren. Heb je hiervoor belangstelling? Je kunt hiervoor een afspraak maken.

De vraagprijs van € 425.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit