Teunisbloem 67, Dalfsen

395.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Teunisbloem 67
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 JH
  • Bouwjaar 1982
  • Volume 585 m³
  • Prijs 395.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 362 m²
  • Woonoppervlakte 143 m²
  • Tuinoppervlakte 180 m²
  • Tuinligging West
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Aan de rand van de groene en kindvriendelijke wijk De Polhaar, staat deze in goede staat verkerende 2-onder-1-kap woning met garage én uitbouw waar de woonkeuken met bijkeuken zijn gesitueerd. De woning is voorzien van 4 goede slaapkamers , moderne keuken en sanitair en is instapklaar! Het perceel is 362m2 en met een tuin op het zuidwesten is het goed toeven!!

De Teunisbloem is royaal opgezet en een doodlopende straat, voorzien van veel openbaar groen. Voor kinderen dus ideaal en er kan voluit op straat gespeeld worden! Tevens is er in de straat een speeltuin en je loopt schuin tegenover de woning gelijk het bos in! Een goede plek voor een fijne wandeling!

Het centrum van Dalfsen is op fietsafstand te bereiken, evenals de scholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport. Het treinstation is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. De Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Graag neem ik je mee door de woning:
Begane grond:
Via de voordeur kom je binnen in de hal, hier bevindt zich het toilet (2011), de meterkast, trapopgang en de toegang naar de ruime woonkamer.
De woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel, vele raampartijen en een prachtige eiken houten vloer. De lichte, moderne, uitgebouwde woonkeuken heeft een natuurstenenvloer met vloerverwarming is voorzien van modern inbouwapparatuur als een koelkast, oven, groot fornuis, magnetron, afzuigkap en vaatwasser. De keuken staat door middel van de openslaande deuren in verbinding met de groene achtertuin, wat erg aangenaam is als je op een prachtige zomeravond voor je gasten aan het koken bent! Via de praktische bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en wasdroger is de royale garage bereikbaar.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang aan 3 slaapkamers en de badkamer. Deze badkamer is in 2011 vernieuwd en voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel. Ook de badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstelling met vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is ook via een vaste trap te bereiken. Op de voorzolder de CV opstelling gesitueerd. Achter de knieschotten is er veel ruimte voor het opbergen van spullen. Vanuit de voorzolder kom je uit in de 4e slaapkamer met dakraam en zijraam.

Tuin:
De tuin is gelegen op het zuidwesten en biedt veel privacy. Het is voorzien van aan achterom ingang, welke uitkomt op de brede oprit.

Algemeen:
-In goede staat verkerende, uitgebouwde woning
-Ruim perceel van 362m2
-Energielabel C
-Moderne badkamer, toilet en keuken
-In een kindvriendelijke woonwijk gelegen
-Alle voorzieningen op loop- en fietsafstand gelegen

De vraagprijs van € 395.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Mocht je aan de hand van deze informatie meer willen weten en de woning met eigen ogen willen bewonderen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit