Heideanjer 37, Dalfsen

485.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Heideanjer 37
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 HH
  • Bouwjaar 1983
  • Volume 653 m³
  • Prijs 485.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 509 m²
  • Woonoppervlakte 167 m²
  • Tuinoppervlakte 195 m²
  • Tuinligging West
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 7
  • Slaapkamers 6

Over de woning

Een woning als deze kom je niet vaak tegen! Deze royale twee-onder-één-kapwoning aan de Heideanjer 37 in de wijk 'de Polhaar', is echt een plaatje te noemen, met een zeer hoog afwerkingsniveau. Met maar liefst 6 slaapkamers, veel bergruimte en gelegen op een ruim perceel van 509m2 vind je de rust en ruimte die je nodig hebt. Ideaal voor grote gezinnen en thuiswerkers!

De woning is in een goede conditie/staat en door de huidige bewoners erg goed onderhouden. Zo is in 2014 een nieuwe keuken geplaatst, in 2018 zijn het toilet en de badkamer vernieuwd en in 2019 is er nog een prachtig nieuwe PVC vloer in de woonkamer en keuken aangelegd.

Er is ook gedacht aan energiebesparende maatregelen; de woning is volledig geïsoleerd, voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing (de opbouw is in kunststof uitgevoerd) en 16 zonnepanelen. De woning heeft recent een energielabel B toegewezen gekregen. Het schilderwerk wordt elk jaar netjes bijgehouden en verkeerd in een goede conditie. Kortom, deze woning is echt instapklaar te noemen!

De woningen in de Heideanjer zijn zo gesitueerd, dat je veel privacy hebt in en om de woning. Het is een straat met een mix van jonge gezinnen en eerste bewoners die altijd voor elkaar klaar staan en in zijn voor een praatje met als hoogtepunt van het jaar de buurt barbecue.
Vanuit de woonkamer heb je vrij uitzicht op de voortuin en de straat.

De woning ligt dichtbij het sfeervolle centrum van Dalfsen en uitvalswegen. Dalfsen heeft een breed aanbod aan winkels en gezellige horeca. Diverse scholen, sportmogelijkheden en het verenigingsleven zijn binnen enkele loop- en fietsminuten te bereiken.
De Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle ( A28) en Ommen, is op 3 minuten rijden. Binnen 15 minuten ben je in Zwolle!
Het treinstation is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes voor het vervoer naar Ommen en Zwolle.

Graag neem ik je mee door de woning:
Begane grond:
We komen binnen in de hal met toilet en meterkast. We lopen door naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een prachtig, nieuw en eigentijdse PVC vloer. Ook zijn de wanden gestukadoord en is er een sfeervolle houtkachel (ter overname) aanwezig, wat een heerlijk, warm en een huiselijk gevoel geeft.

Lopen we door naar het midden van de woning, dan komen we in de moderne open keuken. Deze is in het jaar 2014 geplaatst en is voorzien van inbouwapparatuur als een keramische kookplaat, steamer/oven, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en afzuigkap.
De keuken staat in directe verbinding met de tuingerichte eetkamer. Deze is gesitueerd in de uitbouw (2004) en heeft heerlijk zicht op de tuin. Aansluitend heb je toegang tot de praktische bijkeuken met kastruimte, aanrechtblok en wasbak. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin te bereiken.

We gaan even terug naar de hal, vanuit daar is de inpandige garage te bereiken, welke ook een loopdeur naar de tuin heeft.

Eerste verdieping:
Via een vaste trap in de hal, komen we op de overloop van de eerste verdieping. Deze geeft ons toegang tot maar liefst 5 ruime slaapkamers en de badkamer. 2 slaapkamers zijn gelegen in de opbouw van de garage (2007), waarbij goed gebruik gemaakt is van de ruimte, er is overal bergruimte te vinden. De moderne badkamer (2018) is voorzien van een toilet, dubbele wastafel met meubel, inloopdouche en vloerverwarming.

Vanuit de overloop heb je toegang tot de loggia, welke op het oosten is gelegen. Een heerlijke plek om in de ochtend te ontbijten!

Tweede verdieping:
Via een vaste trap op de overloop bereiken we de tweede verdieping. Op de overloop is slim gebruik gemaakt van de ruimtes. Aan de ene zijde is er ruimte voor een werkplek gecreëerd, voorzien van een grote dakvenster, met bergkast en bergruimte achter de knieschotten. Aan de andere kant is een wasruimte aanwezig met opstelling van de CV ketel. Vanuit de overloop kom je daarna uit in de 6e slaapkamer met dakkapel. Kortom, ruimte genoeg in deze woning!

Buiten:
Zowel de voortuin als achtertuin (2016) zijn zeer fraai aangelegd. De huidige bewoners hebben 'groene' vingers en dat is duidelijk te zien. Achterin de tuin is een houten berging (2004) met overkapping (2016) aanwezig en daarnaast diverse terrassen zodat je op elke moment van de dag van de zon kunt genieten. Naast de garage bevindt zich een ruime berging, welke nu in gebruik is als hout opslag. Middels het pad langs de woning kom je uit op de oprit met zeker ruimte voor 3 auto's met een zeer ruime carport.

Tot slot; Ook aan de kinderen is in deze wijk gedacht, zowel links om als rechtsom in de straat bereik je de speeltuintjes voor de kinderen.

Bijzonderheden:
- Heerlijk zonnige tuin op het westen
- 6 ruime slaapkamers
- Zeer goed onderhouden woning, instapklaar
- Energielabel B ( volledig geïsoleerd en 16 zonnepanelen)
- Royaal perceel van 509m2 met garage, carport en ruime oprit.
- Op korte afstand van alle voorzieningen
- Speelgelegenheid voor kinderen op korte afstand
- Keuken uit 2014
- Badkamer en toilet uit 2018

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op voor het maken van een afspraak.

De vraagprijs van € 485.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit