Kloostertuin 6, Lemelerveld

275.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Kloostertuin 6
  • Stad Lemelerveld
  • Postcode 8152 JA
  • Bouwjaar 2018
  • Volume 406 m³
  • Prijs 275.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 123 m²
  • Woonoppervlakte 113 m²
  • Tuinoppervlakte 66 m²
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Deze prachtige, fraaie en duurzame nieuwbouwwoning (2018) is op zoek naar een nieuwe eigenaar! Een buitenkans voor men die niet zelf wil bouwen, maar wel wil genieten van al het luxe wat deze nieuwbouwwoning te bieden heeft!!

Dit object is gelegen aan de Kloostertuin, in het gelijknamig woningbouwproject "de Kloostertuin". Dit project is destijds de nieuwe invulling geworden van het voormalige zalencomplex Jansen. Wat voor vele mensen een begrip in de omgeving was.

Vanaf de woning is het sfeervolle centrum met een breed winkelaanbod en gezellige horeca op loopafstand van de woning gelegen. Ook de basisscholen, kinderopvang, sportmogelijkheden en verenigingsleven zijn binnen handbereik. In de buurt zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de plaatsen Dalfsen, Zwolle, Ommen en Raalte. Een treinstation is te vinden in de omliggende plaatsen; Raalte, Dalfsen, Ommen en Heino. Ook is de N48, de verbindingsweg tussen Raalte- Hoogeveen op 2 minuten rijden. De Hanzestad Zwolle is op 20 autominuten van de woning gelegen.

De indeling van deze woning is als volgt:
Begane grond:
Je komt binnen in de hal met meterkast, garderobe, toegang naar het moderne toilet en de trapopgang. De trapopgang is voorzien van luxe trapbekleding inclusief ledverlichting. Aan het einde van de hal is de toegang naar de tuingerichte woonkamer met loopdeur naar de zonnige achtertuin.
De moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en van alle gemakken voorzien! De hobby kok kan hier goed uit de voeten met een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven, veel kastruimte en tevens is er een koffiehoekje gerealiseerd.
Gezellig met elkaar onder het genot van een drankje de dag bespreken kan aan het bargedeelte. De gehele begane grond is voorzien van een smaakvolle PVC vloer met vloerverwarming. Onder de trap is er nog een provisiekast aanwezig, welke vanuit de woonkamer te bereiken is.

Eerste verdieping;
Via de ruime overloop zijn de 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een ruime inbouwkast. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met dubbele kranen en een wastafelmeubel, 2e toilet, mechanische ventilatie (incl. vochtsensor) met radio. Zingen onder de douche kan hier dus voluit!

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap kom je uit op de bovenste verdieping van deze woning, waar zich tevens de witgoedaansluitingen en de cv-installatie (2017) bevinden.
Dit is een grote open ruimte, met een Velux dakvenster, welke nog volledig naar wens in te delen is. Hierbij te denken aan meerdere slaapkamers, hobbyruimte of kantoor. Achter de knieschotten is er voldoende opbergruimte voor het plaatsen van niet alledaagse spullen.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuiden. Zonaanbidders kunnen hier met recht genieten! De tuin is fraai en onderhoudsvrij aangelegd met een ruim terras.
Achterin de tuin is een houten berging aanwezig. Een zeer praktische ruimte voor de klusser, fietsenstalling of het opbergen van (tuin)gereedschap.
Tevens is er een achterom ingang, dit betreft een gezamenlijk achterpad (recht van overpad).

Algemeen:
-Fraaie nieuwbouwwoning uit 2018
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing
-3 zonnepanelen met omvormer
-Definitief energielabel A
-Luxe keuken en badkamer
-Prettige woonomgeving dichtbij alle voorzieningen

De vraagprijs van € 275.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op voor het maken van een afspraak.
De bezichtigingen zullen vrijdag 9 april ingepland worden.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit