Grasklokje 61, Dalfsen

255.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Grasklokje 61
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 JC
  • Bouwjaar 1981
  • Volume 428 m³
  • Prijs 255.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 181 m²
  • Woonoppervlakte 122 m²
  • Tuinoppervlakte 60 m²
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

In een groene en gezellige straat, in de wijk De Polhaar, staat deze leuke tussenwoning op een perceel van 181 m². De woning is zeer ruim te noemen en voorzien van 4 volwaardige slaapkamers. Ruimte genoeg dus voor thuiswerkers en gezinnen! En wil je even ontspannen in de natuur? Dan loop of fiets je vanuit de wijk zo het buitengebied in voor een heerlijke wandeling door de bossen of de landerijen.

Deze woning is gelegen in het doodlopende gedeelte van het Grasklokje, dat betekent dat je zowel in de achtertuin als in de voortuin veel privacy ervaart en lekker met een kop koffie of een borrel kan genieten van het buitenleven zonder gestoord te worden.

Het Grasklokje is ook een zeer kindvriendelijke wijk. Aan de ene kant van de straat is een kleinere speeltuin gesitueerd met een glijbaan en een wipwap.
Aan de andere kant bevindt zich een ruim speelveld met diverse speeltoestellen, zandbak, waterbaan en een voetbalveld met doelen.
Het sfeervolle centrum van Dalfsen, welke op korte afstand te bereiken is, heeft een breed aanbod aan winkels en gezellige horeca. Ook diverse scholen, sportmogelijkheden en het verenigingsleven zijn binnen enkele loop- en fietsminuten te bereiken. Het treinstation is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen en in de buurt zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 3 minuten rijden.

Indeling:
Entree, ruime hal waar het moderne toilet, de provisiekast, meterkast, garderobe en de trapopgang naar de eerste verdieping zich bevinden. Vanuit de hal betreedt je de zonnige woonkamer met open keuken. De nette keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer en keuken beschikken over een prachtige eiken lamel parketvloer, welke recent nog is onderhouden, hetgeen een warme uitstraling genereert. Vanuit de keuken is een functionele bijkeuken met zolderruimte bereikbaar, hier is een royale schuifkastenwand gerealiseerd. Vanuit de bijkeuken bereik je middels een loopdeur de achtertuin met overkapping en achterom ingang.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang aan 3 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer heeft ook een royale schuifkastenwand met een Frans balkon.
De andere 2 ruime slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. De badkamer is ingericht met een douche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
Middels een afgesloten trapopgang bereik je de 2e verdieping. Op de voorzolder bevindt zich het witgoedappartuur en de CV opstelling. Tevens is op deze etage de 4e ruime slaapkamer met Velux dakraam aanwezig. Achter de knieschotten is er nog veel ruimte voor het opbergen van niet alledaagse spullen.

Tuin:
In zowel de voortuin als achtertuin is het goed toeven! De voortuin is op het zuid- westen gelegen en in november 2020 nog volledig opnieuw aangelegd met prachtige hoge borders. Ook is hier een vrijstaande houten berging aanwezig voor het opbergen van (tuin) gereedschap.
In de achtertuin is een fraaie overkapping met hoekbank en heaters gerealiseerd, wat maakt dat je in elk seizoen van het buitenleven kunt genieten! Leuk detail...de houten hoekbank en de heaters worden gegund aan de nieuwe eigenaren en zitten in de koopsom verweven!

Algemeen:
-Leuke, nette en betaalbare woning voor zowel starters als gezinnen
-Energielabel C, de vloerisolatie is zelfs in 2019 nog aangebracht
-Voor de woning is volop gratis parkeerruimte aanwezig
-In een groene en kindvriendelijke wijk gelegen, dichtbij alle voorzieningen

De vraagprijs van € 255.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Wil je graag deze woning met eigen ogen komen bewonderen?

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit