Westerstraat 5, Dalfsen

285.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Westerstraat 5
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 DA
  • Bouwjaar 1959
  • Volume 347 m³
  • Prijs 285.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 205 m²
  • Woonoppervlakte 92 m²
  • Tuinoppervlakte 88 m²
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 4
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3

Over de woning

Sfeervol wonen op een mooie plek! Gelegen op loopafstand van het centrum van Dalfsen vind je deze typische jaren '50 woning welke is gemoderniseerd en voorzien is van een uitbouw aan de achterzijde. De zonnige en beschutte achtertuin is ruim 11 meter diep en meer dan 8 meter breed en ligt op het zuiden. In 2017 is er een veranda aangebracht waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van de zomerse dagen!

De woning verkeert in een goede conditie en heeft al vele energiebesparende voorzieningen toegepast als gevelisolatie, dakisolatie, dubbele beglazing en HR++ beglazing. En wat dacht je van een gloednieuwe en moderne keuken uit 2020!

Naast het feit dat de woning nagenoeg in het centrum is gelegen, ligt deze ook zeer gunstig ten opzichte van diverse faciliteiten als scholen, sportvoorzieningen en de bibliotheek. Het treinstation is op 4 minuten fietsen van de woning gelegen en in de buurt zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 5 minuten rijden. Kortom, deze locatie is ideaal voor een brede doelgroep; niet alleen voor starters en gezinnen, maar ook voor senioren!!

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met de prachtige granitovloer, toilet met fontein, vernieuwde meterkast, trapopgang en toegang tot de ruime kelder. Vanuit de hal zijn de keuken met bijkeuken en de woonkamer te bereiken. De moderne nieuwe keuken is voorzien van luxe en hoogwaardig apparatuur als een Boretti afzuigkap, AEG inductie kookplaat, vaatwasser, oven en koelkast. Achter de keuken is nog een ruime en praktische bijkeuken gesitueerd, waar zich het witgoedapparatuur bevindt en een extra wastafel. Van hieruit heb je toegang tot de tuin. De sfeervolle woonkamer is recent gestukadoord en geschilderd en voorzien van eveneens een loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Je komt vanaf de trap uit op de overloop welke toegang geeft aan de 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer. Aan de achterzijde zijn de 2 andere ruime slaapkamers gelegen. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en een 2e toilet.

Vanaf de overloop is middels een vernieuwde en geïsoleerde vlizotrap de bergzolder te bereiken. Hier bevindt zich tevens de CV opstelling.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en verzorgd en onderhoudsvrij aangelegd. Achter in de tuin staat een vrijstaande stenen berging voor het opbergen van (tuin) gereedschap en fietsen. De veranda is de plek waar je kunt ontspannen! Onlangs is de schutting aan de rechterzijde vernieuwd.
Aan de zijkant van de woning is een achterom ingang. De voortuin is tevens verzorgd en onderhoudsvrij aangelegd, waarin de moderne stijl van de woning is doorgevoerd.

Algemeen:
-Sfeervolle en in goede conditie verkerende woning
-Uitbouw aan de achterzijde wat zorgt voor meer wooncomfort
-Gloednieuwe en moderne keuken uit 2020
-Woonkamer recent gestukadoord en geschilderd
-Definitief energielabel C
-Gelegen op een perceel van 205m2
-Screens aan de achterzijde, zowel de woonkamer als de slaapkamers
-De bijkeuken is voorzien van een zonnescherm

De vraagprijs van € 285.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op voor het maken van een afspraak.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit