Kievitsbloem 10, Dalfsen

335.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Kievitsbloem 10
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 HV
  • Bouwjaar 1978
  • Volume 516 m³
  • Prijs 335.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 285 m²
  • Woonoppervlakte 139 m²
  • Tuinoppervlakte 120 m²
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 7
  • Slaapkamers 6

Over de woning

In het hart van de groene en kindvriendelijke wijk De Polhaar, staat deze in goede staat verkerende 2-onder-1-kap woning met garage, carport én uitbouw.
De uitbouw, achter de garage is in 2011 gerealiseerd en volledig geïsoleerd. Deze ruimte is zeer geschikt voor een kantoor of praktijk aan huis. Maar een slaap- of speelkamer behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op de 1e en 2e verdieping zijn ook nog eens 5 slaapkamers aanwezig!
Door al deze kamers, is deze woning dan ook zeer geschikt voor grote gezinnen, maar ook thuiswerkers vinden hier hun rust en privacy.

De Kievitsbloem is een rustige en kindvriendelijke straat, op goede afstand van uitvalswegen. Er is een ruim speelveld aanwezig met diverse speeltoestellen, zandbak, waterbaan en een voetbalveld met doelen. Het sfeervolle centrum van Dalfsen, welke op korte afstand te bereiken is, heeft een breed aanbod aan winkels en gezellige horeca. Ook diverse scholen, sportmogelijkheden en het verenigingsleven zijn binnen enkele loop- en fietsminuten te bereiken. Het treinstation is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen en in de buurt zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 3 minuten rijden.

Graag nemen wij je mee door de woning:
Begane grond:
Onder de ruime carport met lichtkoepel, parkeer je je auto of de fiets, daarna kom je binnen in de hal met garderobe, trapopgang, toegang naar het toilet met fontein, meterkast en provisiekast.
Aan het einde van de hal bereik je de lichte L-vormige woonkamer met open keuken. De lichte open keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Tevens is er in de keuken een deur naar de ruime tuin aanwezig. Vanuit de hal is ook de inpandige garage te bereiken met openslaande deuren en een loopdeur naar de achtertuin. Vanuit de garage kom je in de uitbouw die voor diverse doeleinden te gebruiken is.

Eerste verdieping:
Via de ruime overloop zijn de 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De lichte badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, douchehoek en 2e toilet.

Tweede verdieping:
Via een dichte vaste trap kom je uit op de tweede verdieping. Deze verdieping is enkele jaren terug volledig verbouwd. Alles is afgetimmerd en er zijn 2 volwaardige slaapkamers gerealiseerd met ieder een dakraam. Op de voorzolder zijn de witgoedaansluitingen en de HR CV installatie (2012) gesitueerd, tevens is er nog een
halfopen ruimte aanwezig met eigen dakraam welke nu in gebruik is als logeerkamer. Achter de knieschotten is er voldoende ruimte voor het opbergen van niet alledaagse spullen.

Tuin:
De ruime, diepe achtertuin is op het noordwesten gelegen. Door de diepte van de tuin kun je al vroeg in het voorjaar genieten van de eerste zonnestralen.
De tuin is onderhoudsarm aangelegd met borders, gazon en een terras. Leuk voor de kinderen, het speeltoestel met glijbaan zal achterblijven!
Er is tevens een achterom ingang aanwezig, waarop het recht van overpad is gevestigd tezamen met de buren.

Algemeen:
- Goed onderhouden woning
- Energielabel B
- 8 zonnepanelen (2018)
- Op de eerste verdieping zijn alle ramen vervangen voor HR++ beglazing, dit geldt ook voor het voorraam en de voordeur
- Buitenschilderwerk is in sept. 2018 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf
- In een groene en kindvriendelijke wijk gelegen, dichtbij alle voorzieningen
- Uitbouw met extra kantoor- praktijk- speel- slaapkamer op de begane grond
- 5 slaapkamers verdeeld over de 1e en 2e verdieping

De vraagprijs van € 335.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Mocht je aan de hand van deze informatie meer willen weten en de woning met eigen ogen willen bewonderen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit