Winkelkamp 3, Dalfsen

399.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Winkelkamp 3
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 VL
  • Bouwjaar 1988
  • Volume 647 m³
  • Prijs 399.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 280 m²
  • Woonoppervlakte 161 m²
  • Tuinoppervlakte 90 m²
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 7
  • Slaapkamers 6

Over de woning

In één van de mooiste wijken van Dalfsen is deze ruime 2-onder-1-kapwoning gelegen. Deze goed onderhouden woning is gebouwd in 1988 en met maar liefst 6 slaapkamers, zeer geschikt voor grote gezinnen en/ of voor mensen met een aan huis verbonden beroep of thuiswerkers.

De woning is altijd met liefde en aandacht bewoond geweest. De woning is voorzien van energielabel A (volledig geïsoleerd en voorzien van 9 zonnepanelen), het buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd, in 2019 is er een nieuwe HR CV ketel geplaatst en 2 jaar geleden zijn alle ramen op de 1e en 2e verdieping nog vervangen door HR ++ beglazing. Dit zijn zomaar enkele opsommingen van de vele, waaruit blijkt dat het onderhoudsniveau zeer goed te noemen is!

De Winkelkamp is een groene, ruime en speels opgezette straat. Voor kinderen is er een enorm speelveld met speeltoestellen, voetbalveld en basketbalveld schuin naast de woning gelegen. Het is leuk voor de allerkleinsten, maar ook de iets oudere kinderen kunnen hier veilig en naar hartenlust spelen!
Het centrum van Dalfsen is op fietsafstand te bereiken, evenals de scholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport. Het treinstation is op 12 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

De indeling van deze woning is als volgt:
Je komt de woning binnen in de ruime hal met garderobe, meterkast , trapopgang en modern toilet met fontein. Vanuit de hal betreedt je de L-vormige woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. De eethoek met halfopen keuken is aan de achterzijde verwezenlijkt. De keuken is in een hoekopstelling gelegen met inbouwapparatuur en veel werk- en kastruimte. Aansluitend aan de keuken is de praktische bijkeuken gelegen. Hier staat het witgoedapparatuur opgesteld.
Vanuit de bijkeuken kom je in de aangebouwde, geïsoleerde garage (24m2). Doordat water en elektra ook aanwezig zijn zou daarmee naast garage/ berging ook deze ruimte prima dienst kunnen doen als kantoor- of praktijkruimte aan huis. Maar met enige aanpassingen is hier eveneens de optie van een slaapkamer met badkamer denkbaar.

Via de zeer ruime overloop op de 1e verdieping bereik je de aangrenzende slaapkamers en de badkamer. De 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn op dit moment samengevoegd tot één royale kamer. Maar omdat alle oorspronkelijke ramen/ deuren nog intact zijn, is deze vrij eenvoudig terug te brengen naar 2.
De 3e slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en in de uitbouw op de garage bevindt zich de 4e slaapkamer met ruime hal voorzien van veel bergruimte. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafel met meubel.

De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken. Vanuit de overloop bereik je de 5e en 6e slaapkamer van deze woning.
Achter de knieschotten is er veel ruimte voor het opbergen van spullen. Tevens is op deze verdieping de CV opstelling aanwezig.

De achtertuin van de woning is op het zuid-westen gelegen. De tuin heeft een verzorgde uitstraling. Er zijn diverse perken aangelegd en een tweetal terrassen. Er is dus altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. Ook is er aan de achtergevel een zonnescherm geplaatst, mochten de Hollandse zomers wat te warm worden.

Algemeen:
-Volledig geïsoleerd en voorzien van 9 zonnepanelen (energielabel A)
-6 slaapkamers aanwezig
-Nieuwe HR CV ketel (2019)
-Schilderwerk buitenzijde recent uitgevoerd (2019)
-Tuin gelegen op het zuid-westen
-Prettige woonomgeving in een leuke, kindvriendelijke wijk.

De vraagprijs van € 399.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit