Koestraat 3, Dalfsen

310.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Koestraat 3
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 CP
  • Bouwjaar 1959
  • Volume 371 m³
  • Prijs 310.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 313 m²
  • Woonoppervlakte 95 m²
  • Tuinoppervlakte -
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 4
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3

Over de woning

Kom binnen in dit perfect gelegen hoekhuis. Ervaar het moderne comfort en de eigentijdse afwerking. Dankzij de fraaie uitbouw op de begane grond is er voldoende leef-, speel- en eetruimte gecreëerd. De omringende tuin zorgt voor privacy en hier is altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden!
Is wonen op loopafstand van het centrum (380m!) een wens? Maar wil je niet inleveren op comfort, ruimte, groen en privacy? Welkom thuis!

Dit huis is in 2014 door de huidige bewoners aangekocht en destijds compleet gemoderniseerd. Zo is de woning voorzien van muurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Zijn alle wanden gestukadoord en is de elektrische installatie vernieuwd. Aan de achterzijde is een uitbouw gerealiseerd, voorzien van een nieuw sfeervolle keuken. Daarnaast is er ook een praktische bijkeuken verwezenlijkt. In 2017 is de 1e verdieping opnieuw ingedeeld, waarbij er een nieuwe badkamer is gerealiseerd en er een vaste trap naar de 2e verdieping is ontstaan.

Deze woning ligt, naast het centrum, ook zeer gunstig ten opzichte van diverse faciliteiten als scholen, sportvoorzieningen en de bibliotheek. Het treinstation is op 4 minuten fietsen van de woning gelegen en in de buurt zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle (A28) en Ommen op 5 minuten rijden. Kortom, deze locatie is ideaal voor een brede doelgroep; niet alleen voor starters en gezinnen, maar ook voor senioren !

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met de prachtige granitovloer, toilet, trapopgang en toegang tot de kelder. Woonkamer met open keuken voorzien van een fraaie PVC vloer en veel lichtinval. De moderne open keuken (2014) is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Achter de keuken bevindt zich nog de ruime en praktische bijkeuken waar zich het witgoedapparatuur bevindt. Van hieruit heb je toegang tot de tuin. In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging en de woning heeft een eigen oprit.
De tuin is voorzien van diverse zitjes waar het op elk moment van de dag heerlijk toeven is!

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De ouderslaapkamer is voorzien van een balkon en een ruime inbouwkast. De moderne badkamer (2017) is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet, wastafel met wastafelmeubel en designradiator.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is middels een vaste trap te bereiken en is voorzien van een dakraam. Het betreft nu nog een open ruimte, maar dit kan in de toekomst als 4e slaapkamer dienen. Overigens bevindt zich in deze ruimte ook de CV-opstelling.

Algemeen:
- De woning is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in 2014.
- Uitbouw met keuken en bijkeuken gerealiseerd in 2014.
- Badkamer uit 2017.
- Gelegen op loopafstand van het centrum, dichtbij alle voorzieningen.
- Perceel van 313m2.
- Schilderwerk buitenzijde is in 2019 uitgevoerd.
- Vaste trap naar de 2e verdieping gerealiseerd.
- Nieuwe elektrische screens aan de voorzijde van de woning. ( Deze zijn ter overname)

De vraagprijs van € 310.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit