Heideanjer 21, Dalfsen

445.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Heideanjer 21
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 HG
  • Bouwjaar 1978
  • Volume 737 m³
  • Prijs 445.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 471 m²
  • Woonoppervlakte 189 m²
  • Tuinoppervlakte 200 m²
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 6
  • Slaapkamers 5

Over de woning

Ben je op zoek naar veel ruimte in en om het huis? Laat je dan verrassen door de ruimte van deze woning en het gevoel van vrijheid wanneer je in de achtertuin zit!

Deze zeer goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de groots opgezette en groene wijk de Polhaar met aan de achterzijde een vrije ligging. Het perceel van deze woning bedraagt 471m2.

De woningen in dit deel van de Heideanjer zijn zo gesitueerd, dat je veel privacy hebt in en om je woning. Het is een straat met een mix van jonge gezinnen en eerste bewoners die altijd voor elkaar klaar staan en in zijn voor een praatje met als hoogtepunt van het jaar de buurt barbecue.

De woning verkeert in een uitstekende conditie en is voorzien van een uitbouw aan de achterzijde (2004) en een kap op de garage
(2004). Tevens is de woning volledig geïsoleerd, voorzien van 18 zonnepanelen en heeft een gloednieuwe moderne keuken uit 2020.

Daarnaast is de elektrische installatie in 2020 vernieuwd, komt de CV installatie uit 2017 en wordt het schilderwerk aan de buitenzijde elk jaar netjes bijgehouden. Wilt u enkel alleen de woning voorzien van een 'eigen sfeertje' en daarna betrekken? Dat kan hier écht!
Alle grote werkzaamheden zijn onlangs uitgevoerd en up to date! En dit alles door erkende aannemers.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met trapopgang en garderobe, toilet met fonteintje, meterkast, ruime woonkamer voorzien van sfeervolle gashaard, met aanbouw ( en suite mogelijkheden) en schuifpui naar de tuin op het zuiden.
Moderne woonkeuken (2020) voorzien van inbouwapparatuur zoals een quooker, inductiekookplaat, ruime extra grote oven, vaatwasser, afzuigkap, veel kastruimte en bargedeelte. Zie jij jezelf hier al heerlijk kokkerellen? Hier moet de thuiskok toch blij van worden!

Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken toegankelijk. Hier bevindt zich het witgoedapparatuur. Vanuit de bijkeuken is de inpandige garage te bereiken, welke aan de zijkant een loopdeur heeft naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, 4 ruime slaapkamers, waarvan de slaapkamer op de garage 26m2 betreft! De badkamer is vernieuwd in 2010 en voorzien van een inloopdouche, 2e toilet, bidet, dubbele wastafel met meubel, designradiator en een deur naar het platte dak. Tevens is in de badkamer vloerverwarming aanwezig.

Tweede verdieping::
Deze verdieping is te bereiken door middel van een vaste trap. Hier bevindt zich de 5e slaapkamer met dakraam. Deze etage is ook voorzien van veel bergruimte achter de knieschotten en heeft tevens nog een aparte bergkast waar zich de CV opstelling bevindt.

Buiten:
In de achtertuin staat een gefundeerde houten berging met overkapping. De achtertuin is zeer verzorgd aangelegd en onderhoudsvrij. Dit betreft de hoofdtuin van de woning en is gelegen op het zuiden en biedt door de vrije ligging zeer veel privacy. Tevens is er een waterbron in de tuin gerealiseerd door de huidige bewoners. Ook de voortuin, gelegen op het noorden, is ruim te noemen en onderhoudsvrij. Aan de garage zit een carport verbonden en de grote oprit biedt zeker ruimte aan 3 auto's.

Omgeving:
De woning ligt op goede afstand van uitvalswegen en het sfeervolle centrum van Dalfsen. Dalfsen heeft een breed aanbod aan winkels en gezellige horeca. Ook diverse scholen, sportmogelijkheden en het verenigingsleven zijn binnen enkele loop- en fietsminuten te bereiken.
De Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle ( A28) en Ommen, is op 3 minuten rijden. Binnen 15 minuten ben je in Zwolle!
Het treinstation is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes voor het vervoer naar Ommen en Zwolle.

Bijzonderheden:
-Gehele begane grond vloer voorzien van een Sandstone
gietvloer met vloerverwarming
-Volledig geïsoleerd
-18 zonnepanelen
-Nieuwe keuken in 2020
-Nieuwe elektrische installatie in 2020
-Waterontharder aanwezig
-Uitbouw en kap op de garage in 2004 gerealiseerd.
-Gefundeerde houten berging met overkapping in de achtertuin
-Zeer ruim perceel met garage, carport en ruime oprit.
-Achtertuin op het zuiden met een vrije ligging

De vraagprijs van € 445.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit