Koestraat 6, Dalfsen

267.500 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Koestraat 6
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 CR
  • Bouwjaar 1965
  • Volume 303 m³
  • Prijs 267.500 k.k.
  • Perceeloppervlakte 252 m²
  • Woonoppervlakte 88 m²
  • Tuinoppervlakte 120 m²
  • Tuinligging Oost
  • Verdiepingen 4
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Een buitenkans! Deze twee-onder-één kap woning MET garage bevindt zich op een unieke locatie en nabij de dorpskern van Dalfsen. Deze keurig onderhouden woning is altijd met zorg en aandacht bewoond geweest en biedt ruimte om door de nieuwe bewoner nog naar de smaak en wens van deze tijd te worden aangepast.

Ideaal voor een brede doelgroep; niet alleen voor starters en gezinnen, maar ook voor senioren! Op loopafstand (ca. 375m) van het centrum gelegen én door de diepe en ruime tuin biedt dit mogelijkheden voor een uitbouw en het realiseren van een slaapkamer op de begane grond. ( Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij de gemeente Dalfsen.)

Deze woning ligt, naast het centrum, ook zeer gunstig ten opzichte van diverse faciliteiten als scholen, sportvoorzieningen en de bibliotheek. Het treinstation is op 8 minuten fietsen van de woning gelegen en in de buurt zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle ( A28) en Ommen op 5 minuten rijden.

Indeling:
Entree, hal met trapopgang, provisiekast, toiletruimte, meterkast, toegang tot de kelder en keuken/woonkamer.
De dichte keuken ( ong. 10 jaar oud) beschikt over een koelkast, oven, inductie kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is er een deur naar de achtertuin, waar zich tevens de ruime vrijstaande garage bevindt. De woonkamer is voorzien van grote raampartij aan voor- zij, - en achterzijde van de woning waardoor er veel lichtinval in de woonkamer is en dat prettig aandoet. In deze woonruimte is een gas haard aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De meeste slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. Eén van de slaapkamer gelegen aan de achterzijde beschikt zelfs over een balkon. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel, ook bevindt zich hier de wasmachine aansluiting.

Tweede verdieping:
Deze ruimte is middels een vaste trap te bereiken en is voorzien van een dakraam. Het betreft nu nog een open ruimte, maar dit kan in de toekomst als 4e slaapkamer dienen. Overigens bevindt zich in deze ruimte ook de CV-opstelling.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het oosten, dus in de ochtenden kun je hier heerlijk genieten met je ontbijt en een goede kop koffie! Hoe fijn is het om de dag op deze manier te beginnen.

Geheel vrij van de woning staat een stenen garage met vliering, open slaande deuren en een ruime oprit. De oprit biedt ruimte voor 2 auto's. Tevens is er aan de zijkant van de woning een achterom ingang.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende bezichtiging.

Bij de foto's zijn er tevens 2 artist impressions toegevoegd om aan te geven wat er met kleine aanpassingen mogelijk is in deze woning.

De vraagprijs van € 267.500,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit