Thomas À Kempislaan 34, Dalfsen

369.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Thomas À Kempislaan 34
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 DS
  • Bouwjaar 1973
  • Volume 509 m³
  • Prijs 369.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 307 m²
  • Woonoppervlakte 147 m²
  • Tuinoppervlakte 70 m²
  • Tuinligging Noord
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Als je opzoek bent naar een smaakvolle, gerenoveerde woning , welke zo te betrekken is? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Deze moderne 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de ruim opgezette en groene wijk de Polhaar. Het ademt sfeer uit en dit samen met het prettige lichtinval, zal iedereen hier zich snel thuis voelen!

De achterzijde van de woning is gelegen aan een rustig en kindvriendelijk hofje, op goede afstand van uitvalswegen. Het sfeervolle centrum van Dalfsen, welke op korte afstand te bereiken is, heeft een breed aanbod aan winkels en gezellige horeca. Ook diverse scholen, sportmogelijkheden en het verenigingsleven is binnen enkele loop- en fietsminuten te bereiken. Aan de voorzijde is openbaar groen en een vrije ligging.

De woning is bij aankoop in 2012 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en heeft een stijlvolle uitstraling. De oorspronkelijke garage is tot een prachtige woonkeuken omgebouwd, met aansluitend een volledig geïsoleerde bijkeuken, welke ook goed kan dienen als werkkamer of speelkamer. Tevens zijn hier ook mogelijkheden voor een slaapkamer met doucheruimte op de begane grond.

Wij nemen je graag mee door de woning:
Je komt binnen in de hal, hier bevindt zich een garderobekast, de vernieuwde meterkast, het moderne toilet met fontein, trapopgang met een praktische trappenkast. De heerlijke lichte woonkamer is voorzien van een houtkachel, wat de woning nog meer sfeer geeft op een koude herfst/ winter avond. Zie je jezelf hier al zitten met een heerlijk kopje thee en een stuk chocolade?

Vanuit de woonkamer is de woonkeuken te bereiken. De woonkeuken is voorzien van alle hedendaagse gemakken als een inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap, combi- oven, koelkast en veel kast en werkruimte. Vanuit de woonkeuken is de bijkeuken toegankelijk. Deze is zeer ruim te noemen, voorzien van een wastafel en kan, doordat deze volledig geïsoleerd is, voor vele doeleinden gebruikt worden.

Wat nog leuk is om te vertellen dat de gehele begane grond ( m.u.v. de bijkeuken) is voorzien van een prachtige nieuwe ( juli 2020) PVC vloer met vloerverwarming (2012). En alle trappen zijn ook onlangs door de huidige bewoners opnieuw bekleed.

Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een inbouwkast en een moderne badkamer. De badkamer is zeer ruim te noemen en voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met wastafelmeubel en een 2e toilet.

De tweede verdieping is tevens via een vaste trap te bereiken. Op de overloop bevindt zich een keukenblok met wastafel en witgoed apparatuur. Een zeer praktische, ruime en lichte plek. Tot slot nog een ontzettend leuke en verrassend ruime 4e slaapkamer met dakvenster en inbouwkasten.

In deze straat wordt de voortuin veelal gebruikt als hoofdtuin. Deze is gesitueerd op het zuiden en biedt veel groen en privacy. De achtertuin is gelegen op het noorden en is praktisch ingedeeld met houtopslag, een fietsenschuur en een achterom ingang naar de oprit behorende bij de woning.

De bijzonderheden van deze woning kort samengevat:
-Van binnen zeer goed onderhouden. Verhuisklaar!
-Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd
-De gehele begane grond is voorzien van een nieuwe PVC vloer ( juli 2020) ( m.u.v. de bijkeuken)
-Vloerverwarming in de badkamer en op de gehele begane grond gerealiseerd in 2012 ( m.u.v. de bijkeuken)
-Traprenovatie uitgevoerd in 2020
-Badkamer, toilet en keuken zijn vernieuwd in 2012
-Kookplaat keuken vernieuwd in 2020
-Woning is voorzien van 12 zonnepanelen in 2019
-Nieuwe HR CV installatie in december 2019
-Alle kozijnen op de begane grond zijn vervangen met uitzondering van de voordeur en achtergevel.
-Volledig vernieuwde elektrische installatie en groepenkast
-Op zolder 2 nieuwe kunststof dakramen en nieuw dakisolatie
-Het rookkanaal en de houtkachel zijn vernieuwd in 2012.
-In de voortuin is in 2020 een bron voor grondwater geslagen
-Snelle aanvaarding is mogelijk.

Zie jij jezelf hier al wonen en ben je nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem contact op voor een bezichtiging.

De vraagprijs van € 369.000,- dient te worden gelezen als een 'bieden vanaf prijs'. Alle biedingen boven dit bedrag worden in serieuze overweging genomen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit