Teeuwserf 26, Dalfsen

430.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Teeuwserf 26
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7722 AP
  • Bouwjaar 1996
  • Volume 571 m³
  • Prijs 430.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 259 m²
  • Woonoppervlakte 158 m²
  • Tuinoppervlakte 80 m²
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 6
  • Slaapkamers 5

Over de woning

Deze instapklare, goed onderhouden 2-onder-1-kap woning zoekt een nieuwe eigenaar! Dit is je kans om te wonen in deze relatief jonge wijk! Met 158m2 woonoppervlak, een ruime woonkamer, complete luxe leef keuken en moderne badkamer is het al een fijn huis, maar de ligging in deze heerlijke, fijne en kindvriendelijke wijk is de kers op de taart! Voor de kinderen zijn er speeltuintjes, voetbalveldjes maar ook spelen op straat kan hier nog gewoon.
Het centrum van Dalfsen is op fietsafstand te bereiken, evenals de scholen, gezondheidszorg, verenigingen en de sport. Het treinstation is op 15 minuten fietsen van de woning gelegen en in de wijk zijn er bushaltes aanwezig voor het vervoer naar de steden Ommen en Zwolle. Ook is de Hessenweg, de verbindingsweg naar Zwolle ( A28) en Ommen op 2 minuten rijden.

Graag neem ik je mee door de woning!

De entree is aan de zijkant van de woning, onder de overkapping, hier kom je binnen in de hal. Deze hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, vanuit hier heb je zicht op de straat en is voorzien van een prachtige Essenhouten vloer met V-groef.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruime uitgebouwde woonkeuken, welke voorzien is van een plavuizen vloer met vloerverwarming. Met een grote eettafel maakt dit het hart van de woning. Je kunt eindeloos variëren, zodat iedereen hier zijn of haar favoriete plekje zal vinden. De openslaande tuindeuren en het dakraam op de uitbouw zorgen voor een prettig lichtinval en fraai uitzicht op de tuin. Zo kun je vanaf je favoriete plek toch een oogje in het zeil houden, terwijl de kinderen lekker buiten spelen. De woonkamer en keuken zijn geheel in stijl, door de en suite deuren sluiten ze naadloos op elkaar aan. In de luxe keuken ( 2013) , voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur, kun je heerlijk kokkerellen maar ondertussen ook lekker kletsen met het gezin of je gasten. Ook is er veel leefruimte om een boek te lezen, tv te kijken of een spelletje te doen.
Natuurlijk worden de praktische zaken in deze woning ook niet vergeten! Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken met kastenwand. Achter deze kastenwand zit het witgoedapparatuur verscholen en is er veel ruimte voor het opslaan van voedselvoorraad. De inpandige garage met eigen keukenblok is een ideale ruimte voor de hobbyist, maar ook een aparte werkkamer voor het thuiswerken behoort hier tot de mogelijkheden. Met zijn 25m2 is de garage zeer ruim te noemen, dus je kunt hier alle kanten mee op.

Op de eerste verdieping heb je verrassend veel ruimte door de kap die op garage is gerealiseerd. Er zijn 3 royale slaapkamers waarvan 1 met een prachtige inloopkast! Welke vrouw droomt hier niet van! Boven bevindt zich ook de moderne, luxe badkamer ( 2013) . De badkamer is voorzien van een inloopdouche met stortdouche en handdouche, dubbele waskommen met robuust meubel en soft close laden en een 2e toilet. In het tussenportaal boven de garage bevindt zich de CV opstelling en zeer veel bergruimte, afgewerkt met schuifdeuren, voor het opbergen van niet alledaagse spullen.

De tweede verdieping biedt nog ruimte aan twee volwaardige slaapkamers. Mocht je beneden ruimte te kort komen, op deze verdieping is er ook veel bergruimte achter de knieschotten.

De overkapping in de tuin, met vaste haard, is een heerlijke plek waar je helemaal tot rust kunt komen. De kids kunnen er lekker spelen, je kunt hier heerlijk een boekje lezen op het terras of juist met z'n allen eten en tot in de late uurtjes borrelen en natafelen genietend van de ondergaande zomerzon. Want de ligging van de tuin is perfect voor zonaanbidders! Deze ligt namelijk op het zuiden.

Algemeen:
-Totaal voorzien van 5 slaapkamers
-Woning is uitgebouwd en biedt veel leefruimte, zeer interessant dus voor thuiswerkers of grote gezinnen
-Volledig geïsoleerd, voorzien van energielabel B
-Goed onderhouden
-Een oplaadpunt voor de elektrische auto is aanwezig. Er is een aparte groep hiervoor gesitueerd in de meterkast
-Tuin op het zuiden
-Prettige woonomgeving
-Aanvaarding is in overleg

Lijkt dit je niet geweldig? Het kan allemaal in dit prachtige en écht ruime huis aan de Teeuwserf 26 in Dalfsen. Kom snel binnenkijken en ervaar zelf de ruimte en de gezellige sfeer!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit