Elbertsstraat 14, Zwolle

345.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Elbertsstraat 14
  • Stad Zwolle
  • Postcode 8011 HK
  • Bouwjaar 1931
  • Volume 432 m³
  • Prijs 345.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 79 m²
  • Woonoppervlakte 118 m²
  • Tuinoppervlakte 20 m²
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 4
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Ben je op zoek naar een fraaie, statige en royale jaren '30 woning in de populaire Stationsbuurt met een volledig vernieuwde knusse stadstuin? Dan is deze woning, voorzien van een mooie combinatie van vernieuwing, comfort en authentieke elementen, met een woonoppervlak van maar liefst 118m2, beslist een bezichtiging waard!

Deze woning, gelegen in een karakteristieke straat, ligt op loopafstand van de binnenstad van Zwolle, alsmede het gezellige Assendorp en het centraal station. Diverse scholen, winkels en andere voorzieningen zijn ook te vinden in deze gezellige buurt. De woning is gebouwd in 1931, is recent volledig gemoderniseerd máár met behoud van de vele karakteristieke elementen. Zo komen we binnen in de vestibule met granitovloer, zijn verschillende ramen voorzien van glas-in-lood en is er een subtiele erker. Daarnaast is er een sfeervolle houtkachel in de woonkamer en niet te vergeten de prachtige paneeldeuren op de verdieping.

Graag geven wij je een rondleiding;
Je komt binnen in de prachtige vestibule, hier bevindt zich de volledig vernieuwde meterkast en de garderobe. Vanuit hier heb je toegang tot de hal, waar zich de entree van de kelder, het toilet en de toegang tot de woonkamer en de keuken bevinden. De kelder is op een slimme en praktische manier bij de woning getrokken door hier het witgoedapparatuur en de CV opstelling te situeren. Op deze manier heb je geen geluidsoverlast van het witgoedapparatuur in de woning en op de 2e etage geen ruimte verlies door de CV. Tevens bevindt zich in de kelder een ruime provisieruimte.
De woonkamer is zeer sfeervol te noemen, mede door de erker met glas-in-lood aan de voorzijde, de prachtige vloer en de houtkachel. De achterzijde van de woonkamer heeft veel ramen, wat tevens zorgt voor mooi lichtinval. De moderne keuken ( 2016) is voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur en een deur naar de tuin. De achtertuin is in 2017 volledig nieuw aangelegd en voorzien van een nieuwe vrijstaande houten berging. Ook heeft de achtertuin een achterom ingang, wat zeer praktisch is voor de fietsen, Zwolle is tenslotte een echte fietsstad!

In de hal bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping. Hier zijn een overloop, 3 slaapkamers, waarvan 2 met inbouwkasten en de badkamer gesitueerd.
De oorspronkelijke badkamer was voorzien van een balkon, maar deze is opgemetseld en bij de badkamer getrokken, waardoor er een zeer ruime badkamer is ontstaan. De moderne badkamer ( 2016) is voorzien van ligbad, inloop douche, tweede toilet en wastafel met meubel.

Via een vaste trap bereiken we de tweede verdieping met dakkapel en dakraam. Dit is een open ruimte wat nog volledig naar eigen wens in te delen is. Het dak is recent volledig geïsoleerd en de ruimte is nog voorzien van karakteristieke balken, wat zorgt voor een unieke uitstraling!

Bijzonderheden:
-Gelegen op een top locatie in een karakteristieke jaren '30 straat
-Woning volledig gemoderniseerd ( o.a. nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw elektra) met behoud van de karakteristieke elementen
-Volledig nieuwe CV ketel/ installatie in 2014
-118m2 woonoppervlak
-In iedere ruimte is een netwerkaansluiting aanwezig
-Vaste trap naar een ruime 2e etage
-Achterom ingang aanwezig
-In april 2020 volledig aan de buitenzijde geschilderd
-Parkeren met parkeervergunning

Kijk naar de foto's, overtuig jezelf en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!
De vraagprijs dient te worden gezien als een bieden vanaf prijs; alle biedingen boven de € 345.000,- worden door de verkopers in serieuze overweging genomen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit