Fabiushof 8, Dalfsen

267.500 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Fabiushof 8
  • Stad Dalfsen
  • Postcode 7721 EG
  • Bouwjaar 1971
  • Volume 438 m³
  • Prijs 267.500 k.k.
  • Perceeloppervlakte 170 m²
  • Woonoppervlakte 137 m²
  • Tuinoppervlakte 96 m²
  • Tuinligging Oost
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Wil je alleen maar je eigen spullen verhuizen en ben jij niet het type dat wil gaan klussen? Dan hebben wij dé geschikte woning voor je gevonden.

Deze gemoderniseerde en instap klare tussenwoning met 4 ruime slaapkamers, gelegen in een kindvriendelijke woonwijk staat te koop!
Deze woning is zeer goed onderhouden, recent volledig aan de buitenzijde geschilderd, geheel geïsoleerd en heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde op de 2e etage een dakkapel.

De woning is gelegen aan een autoluwe eenrichtingsstraat op steenworp afstand van het centrum van Dalfsen. Voor het huis is er voldoende parkeergelegenheid en een speelruimte voor de kinderen. Tevens is de ligging zeer gunstig ten opzichte van diverse faciliteiten als scholen, sportvoorzieningen en de Trefkoele +. Deze zijn allemaal op goede loop-en fietsafstand te bereiken.

Loop je met ons mee door de woning?

Aan de voorzijde betreedt je de woning. Hier kom je binnen in de ruime hal welke toegang geeft tot de meterkast, het moderne toilet, de trapopgang, een extra bergkast, de woonkamer en open keuken.

De begane grond is geheel voorzien van een prachtige plavuizen vloer met vloerverwarming. Aan de voorzijde van de woning is het zitgedeelte, vanuit hier heb je zicht op de straat. Vanwege de grote raampartijen is het heerlijk licht in de woning. Aan de achterzijde is de ruime keuken geplaatst. Deze is modern, strak met een spoeleiland. Uiteraard is de keuken voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur.
Via de hef-schuifpui ( zwaardere en duurzame variant ) loop je zo de achtertuin in. In de zomer is de tuin op deze manier echt het verlengstuk van de woning.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel, 2e toilet, designradiator, vloerverwarming en mechanische ventilatie. Wat nog een leuk weetje is; de trappen en de overloop zijn bedekt met gloednieuwe vloerbedekking!

Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Je zult hier versteld staan van de ruimte!
Op de voorzolder zijn de aansluitingen voor het witgoedapparatuur en is er voldoende bergruimte achter de knieschotten.
Daarna kom je in de fraaie, zeer ruime ouderslaapkamer met aan weerskanten een dakkapel. De dakkapel aan de achterzijde is zelfs over de gehele breedte van de woning gesitueerd. Deze kamer is voorzien van een airco-warmtepomp inverter ( deze kan koelen en verwarmen ) en is echt dé verrassing van deze woning!
Ook bevindt zich op deze verdieping, netjes uit het zicht, de CV opstelling.

Uiteraard mag een tuin bij deze fijne woning niet ontbreken. Aan de voorzijde is een kleine tuin die keurig aangelegd is. De achtertuin, gelegen op het oosten, is tevens keurig en relatief onderhoudsvrij aangelegd met terras en beplanting. Zodra het vroege ochtend zonnetje schijnt is het al heerlijk vertoeven in deze tuin.

Achterin de tuin staat nog een ruime vrijstaande stenen berging. De achtertuin is tevens via een achterom te bereiken en heeft een mandelig voetpad. Parkeren kan op de openbare parkeerplaats voor de deur.

Pluspunten van de woning:
-Goed onderhouden woning, geheel instap klaar
-Vier ruime slaapkamers
-Modern en neutraal ingericht
-Scholen en voorzieningen nabij
-Volledig geïsoleerd
-Hef-schuifpui en de dakkapellen zijn van kunststof met Keralit delen.
-In april 2020 nog volledig aan de buitenzijde geschilderd door een erkend bedrijf en tevens deels aan de binnenzijde
-Energielabel B
-Zeer ruime 2e verdieping met een dakkapel aan de voor- en achterzijde

Hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt?
Er is een kijkmoment gepland voor deze woning op vrijdagmiddag 5 juni van 16.30u - 18.30u. In deze Coronatijd is een afspraak maken wel verplicht en wij willen je vragen om met maximaal 2 personen de woning te bezoeken, uiteraard zullen wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Neem contact op voor het maken van een afspraak via 06-22749725.

Tot slot willen wij jullie nog meegeven dat de vraagprijs dient te worden gezien als een bieden vanaf prijs. Alle biedingen boven de € 267.500,- worden in serieuze overweging genomen.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit