Lortzinghof 22, Zwolle

330.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Lortzinghof 22
  • Stad Zwolle
  • Postcode 8031 PM
  • Bouwjaar 2012
  • Volume 447 m³
  • Prijs 330.000 k.k.
  • Perceeloppervlakte 120 m²
  • Woonoppervlakte 128 m²
  • Tuinoppervlakte 66 m²
  • Tuinligging Zuid
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4

Over de woning

Uitstekend onderhouden, moderne instapklare woning in een kindvriendelijke wijk gelegen.

Deze fraaie en zeer zorgvuldig afgewerkte tussenwoning is gebouwd in 2012 en voldoet aan alle eisen van deze moderne tijd.
De woning is energiezuinig en heeft een A+ label. Het is namelijk volledig geïsoleerd, heeft stadsverwarming, een warmte terug win systeem en 6 zonnepanelen. Daarnaast is er vloerverwarming op elke verdieping aanwezig welke per kamer apart gereguleerd kan worden.

De woning is aan de voorzijde gelegen in een autovrije straat. De kinderen kunnen hier naar hartenlust heerlijk buiten spelen. Aan de achterzijde bevindt zich een mandelig parkeerterrein, waar alleen aanwonenden en bezoekers kunnen parkeren. Er is dus aan beide zijden geen doorgaand verkeer, dit zorgt voor veel rust en privacy. Met de fiets ben je binnen 5 minuten in de binnenstad van Zwolle en ook ben je binnen 2 minuten op de A28 richting het noorden of zuiden des lands.

Ik neem je graag even mee door de woning:
Je komt binnen in de hal welke toegang biedt aan het moderne toilet met fonteintje, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal is er de doorgang naar de ruime en lichte woonkamer. De gehele benedenverdieping is voorzien van een mooie PVC vloer en de tuingericht woonkamer is voorzien van openslaande tuindeuren. De moderne, open keuken ligt aan de voorzijde van de woning en is van alle hedendaagse gemakken voorzien! Tevens is er nog een provisiekast onder de trap aanwezig.

Via de trapopgang kom je op de ruime overloop, wat gelijk al de sfeer van het rest van de woning weergeeft. Ook is deze hele verdieping voorzien van een fraaie PVC vloer. Er bevinden zich hier 3 slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, tweede toilet en wastafel met meubel.
Daarnaast is er een separate wasruimte aanwezig met alle aansluitingen voor het witgoed apparatuur en nog een separate technische ruimte.

Via een vaste trap is de verrassende tweede verdieping te bereiken; hier bevindt zich nog een zeer ruime 4e slaapkamer met toegang tot het, op het zuiden gelegen, dakterras van 20m2 . Zie jij jezelf hier al zitten met een heerlijk kopje thee?

De tuin is verzorgd aangelegd en ligt tevens op het zonnige zuiden. De tuin is voorzien van een achterom ingang met een vrijstaande houten berging.
Bij de achtertuin bevindt zich gelijk je eigen parkeerplaats, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar een plekje.
Dit parkeerterrein betreft een mandelig parkeerterrein, waar je samen met de omwonenden allemaal deels eigenaar van bent.

Kortom, een prachtige en uitstekend onderhouden tussenwoning die je zeker gezien moet hebben!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2012
- Groot perceel van 120m2
- Mooie en rustige ligging
- Energielabel A+
- Inclusief 6 zonnepanelen
- Volledig geïsoleerd
- Kindvriendelijke buurt in een wijk met veel groen!

Hebben wij je interesse gewekt en wil je de woning graag bekijken? Stuur dan een email met je gegevens naar ons kantoor of vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit