Vackenordestraat 2-b, Elburg

269.500 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Vackenordestraat 2-b
  • Stad Elburg
  • Postcode 8081 TK
  • Bouwjaar 2010
  • Volume 424 m³
  • Prijs 269.500 k.k.
  • Perceeloppervlakte 147 m²
  • Woonoppervlakte 117 m²
  • Tuinoppervlakte 75 m²
  • Tuinligging -
  • Verdiepingen 4
  • Kamers 6
  • Slaapkamers 5

Over de woning

Op zoek naar een woning welke alles in zich heeft? Dan heb je deze nu gevonden!

Van binnen zul je versteld staan door de ruimte ( maar liefst 5 slaapkamers!) , de rustige en smaakvolle uitstraling en het feit dat de woning van alle moderne gemakken is voorzien. De woning is gebouwd in 2010 en volledig geïsoleerd, voorzien van energielabel A.

Het object is gelegen in "De Oosthoek" , een geliefde kindvriendelijke woonwijk op een perceel van 147 m2 eigen grond. De woning ligt op goede loop/fietsafstand van de historische binnenstad van Elburg, diverse basisscholen en kinderopvang. Sportvoorzieningen, zwembad, speeltuinen en bos zijn binnen enkele minuten te bereiken. De omgeving van Elburg, op de prachtige Veluwe, nodigt uit om lekker te wandelen of te fietsen.

Ik loop graag even met je door de woning;
We starten op de begane grond, daar kom je binnen in de hal. In de hal bevindt zich het moderne toilet voorzien van fonteintje, de meterkast en de trapopgang.
Vanuit de hal kom je in de smaakvolle woonkamer en keuken. Het gevoel van thuiskomen kan hier echt beginnen. Door de fraaie kleurstelling en het lichtinval ademt deze ruimte één en al rust uit.

De moderne keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van alle inbouwapparatuur wat je als thuiskok nodig hebt, als een 5 pits gasfornuis met wokbrander, combi magnetron, afzuigkap, koelkast, aparte grote vriezer, afwasmachine en veel opbergmogelijkheden.
De woonkamer is tuingericht en is voorzien van openslaande tuindeuren wat een heerlijk binnen-buiten gevoel creëert. In de woonkamer bevindt zich tevens nog een trapkast.

Via de trap bereik je de eerste verdieping, hier bevinden zich naast de overloop, 3 slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en 2e toilet.

Op de tweede verdieping, ook middels vaste trap te bereiken, bevinden zich nog eens een overloop/ wasruimte en 2 volwaardige slaapkamers met dakvenster.
De zolder is recentelijk volledig afgetimmerd, waardoor de gehele ruimte optimaal benut kan worden.
Tevens is er nog als verrassing een bergzolder, welke met vlizotrap te bereiken is, voor de niet alledaagse spullen. Ook kan dit uiteraard achter de knieschotten worden geplaatst. Dus voldoende opbergmogelijkheden!

De tuin behorende bij deze woning is onder architectuur aangelegd en volledig onderhoudsvrij. Er bevinden ze 2 terrassen, waar het door de gunstige ligging op het Zuid-Oosten, zomers goed toeven is. In de tuin bevindt zich nog een vrijstaande houten berging en de woning heeft een achterom ingang.

Alle bijzonderheden nog op een rij:
-Volledig geïsoleerd, energielabel A
-Voorzien van kunststofkozijnen met HR ++ beglazing
-Woning is voorzien van een Vital Air System
-Smaakvol en goed onderhouden
-Rook- en huisdiervrije woning
-Instapklaar
-Van binnen recentelijk nog geschilderd

Een hele opsomming van deze smaakvolle woning en ik kan echt nog wel even doorgaan, maar het is nog beter wanneer je zélf de opsomming maakt!
Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak op 06-22749725.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Breng een bod uit